ویتامین E یک نام گروهی برای تعدادی از ترکیبات فعال نزدیک به هم است . هشت شکل طبیعی از ویتامین شناخته شده و بر اساس اشباع یا غیر اشباع بودن زنجیر جانبی مولكول میتوان آن ها را به دو گروه تقسیم کرد.چهار ویتامین اشباع به صورت آلفا، بتا، گاما و دلتا توکوفرول مشخص شده اند. .چهار ویتامین غیر اشباع به صورت آلفا، بتا، گاما و دلتا توکوتری آنول ها مشخص شده اند.
مهمترین علامت کمبود ویتامین E تخریب ماهیچه ای است.غالبا در گاو ها و بخصوص در گوساله ها ،هنگامی که از آغل به مراتع بهاری انتقال می یابند رخ می دهد. کمبود ویتامین E در جوجه ها ممکن است منجر به بروز تعدادی عارضه مشخص شامل تحلیل ماهیچه ای ،انسفالوملاشیا و ترشح آب زیرپوستی شود.