معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سالانه 46 هزار تن گوشت مرغ در کرمانشاه تولید میشود که این رقم بیش از نیاز استان است و مازاد تولید استان به دیگر استانها صادر میشود.
مهندس «بهرام خانی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،منطقه کرمانشاه، با اعلام این خبر، اظهار کرد: حدود سه درصد از گوشت سفید کشور در استان کرمانشاه تولید میشود.
وی شمار واحدهای پرورش مرغ گوشتی صنعتی استان را 477 واحد دانست و گفت: ظرفیت این واحدها هفت میلیون و 100 هزار قطعه در هر دوره است.
خانی تعداد واحدهای پرورش مرغ گوشتی کوچک استان را نیز 288 واحد برشمرد و افزود: ظرفیت هر دورهی این واحدها یک میلیون و 400 هزار قطعه است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کرمانشاه همچنین شمار واحدهای پرورش مرغ تخمگذار استان را 21 واحد دانست و گفت: ظرفیت تولیدی این واحدها 762 هزار و 500 قطعه در هر دوره است.
خانی گفت: هماکنون پنج مزرعه پرورش شتر مرغ در استان فعالند که ظرفیت تولیدی آنها 300 قطعه مولدپرواری است.
به گفتهی وی، همچنین هشت واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت 27 هزار و 500 قطعه در استان وجود دارد.
خانی ظرفیت مرغ بومی در روستاها را 740 تا 750 هزار قطعه دانست و گفت: این تعداد مرغ بومی بخشی از تولید گوشت سفید و تخم مرغ استان را به خود اختصاص میدهند.