internalMaster

رقم جدید جو دیم با ۱۰ درصد افزایش تولید/ مقاومت در مقابل بیماری‌های‌ سردسیر

1393/03/12

رقم جدید جو دیم با ۱۰ درصد افزایش تولید/ مقاومت در مقابل بیماری‌های‌ سردسیر

یوسف انصاری مجری طرح رقم جو (دیم)  که یک دستاورد جدید زراعی است به بیان ویژگی‌های این طرح پرداخت و گفت: رقم جو (دیم) که یک رقم جدید است در مقابل رقم‌های تجارتی قبلی معرفی شده از مؤسسه تحقیقات دیم و نسبت به رقم‌های شاهد قبلی 10 درصد افزایش محصول دارد.

وی افزود: این دستاورد زراعی جدید و تازه معرفی شده  نسبت به بیماری‌های رایج منطقه سردسیر تحمل دارد و در کل استان‌های سردسیر کشور قابل کشت است.

این تولید کننده تصریح کرد: نسبت به نمونه‌های قبل رقم جو (دیم) در هر هکتار 100 کیلو بیشتر محصول می‌دهد و با توجه به مساحت 450 هزار هکتاری که در مناطق سردسیر به کشت جو اختصاص دارد، اگر از این دستاورد جدید در آن مناطق کشت شود، بهره‌وری زیادی را خواهیم داشت.