یوسف انصاری مجری طرح رقم جو (دیم) که یک دستاورد جدید زراعی است به بیان ویژگیهای این طرح پرداخت و گفت: رقم جو (دیم) که یک رقم جدید است در مقابل رقمهای تجارتی قبلی معرفی شده از مؤسسه تحقیقات دیم و نسبت به رقمهای شاهد قبلی 10 درصد افزایش محصول دارد.
وی افزود: این دستاورد زراعی جدید و تازه معرفی شده نسبت به بیماریهای رایج منطقه سردسیر تحمل دارد و در کل استانهای سردسیر کشور قابل کشت است.
این تولید کننده تصریح کرد: نسبت به نمونههای قبل رقم جو (دیم) در هر هکتار 100 کیلو بیشتر محصول میدهد و با توجه به مساحت 450 هزار هکتاری که در مناطق سردسیر به کشت جو اختصاص دارد، اگر از این دستاورد جدید در آن مناطق کشت شود، بهرهوری زیادی را خواهیم داشت.