internalMaster

تولید بیش از 2 میلیون تن گوشت مرغ

1393/03/12

تولید بیش از 2 میلیون تن گوشت مرغ

مدیرکل دفتر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم کشور پیش‌بینی کرد: امسال بیش از دو میلیون و 100 هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود که 100 هزار تن آن صادر خواهد شد.

 ترکاشوند اظهار کرد: مازندران در بخش گوشت مرغ به عنوان یکی از قطب‌های موفق در کشور مطرح است.

 

وی با بیان اینکه سالانه بیش از دو میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود، پیش‌بینی کرد: امسال بیش از دو میلیون و 100 هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

 

مدیر کل دفتر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم ادامه داد: تلاشمان بر این است با این میزان تولید علاوه بر تامین نیاز کشور صادرات به بازارهای خارج کشور هم داشته باشیم.

 

ترکاشوند اظهار کرد: سال گذشته 150 هزار تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف تولید کردیم که 60 هزار تن آن در سبد کالای دولت قرار گرفت.

 

وی افزود: پایان سال گذشته شاهد شرایط مناسب بازار در تولید، عرضه و قیمت متعادل گوشت مرغ بوده‌ایم که بعد تعطیلات نوروزی 70 هزار تن در انبارها ذخیره سازی صورت گرفته است.

 

مدیر کل دفتر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم ادامه داد: تلاشمان بر این است تولید گوشت مرغ امسال بهتر از سال گذشته باشد و بتوانیم مازاد تولید را برای بازاهای منطقه هدایت کنیم.

 

ترکاشوند با بیان اینکه ظرفیت تولید مازاد گوشت مرغ به بازارهای منطقه یک میلیون تن است، گفت: تلاشمان بر این است 100 هزار تن مرغ موجود را به بازارهای منطقه صادر کنیم.

 

وی اصلاح ساختار صنعت طیور کشور را یکی از برنامه‌های اساسی بخش کشاورزی در حوزه دام و طیور دانست و افزود: با این هدف می توانیم تولید مناسب و رقابت پذیری را داشته باشیم.

 

مدیر کل دفتر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم کشور با تاکید بر صادرات پایدار گفت: با اصلاح ساختار موجود می‌توان به صورت یکپارچه از تمامی ظرفیت‌ها در بخش دام و طیور استفاده کرد.