internalMaster

توسعه کیفی 400 واحد مرغداری خراسان‌رضوی

1391/10/05

توسعه کیفی 400 واحد مرغداری خراسان‌رضوی

ه گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حسین صفرپور صبح امروز در کمیسیون تنظیم بازار در استانداری خراسان‌رضوی در ارتباط با وضعیت صنعت تولید گوشت مرغ اظهار کرد: برنامه‌ای که در حال حاضر با هماهنگی سازمان صنعت، معدن و تجارت درباره مصرف سرانه گوشت مرغ تنظیم شده 22 کیلوگرم است ولی براساس مصرف سرانه 20 کیلوگرم کمبودی وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی افزود: مصرف سرانه 300هزار نفر در روز است و طبق آمار که بیش از 20میلیون زائر در سال به مشهد مقدس وارد می‌شود برنامه‌ریزی‌های لازم برای تامین گوشت مرغ انجام شده است.

صفرپور خاطرنشان کرد: سه سال است که توسعه کمی در خراسان‌رضوی انجام نمی‌شود و برای افزایش جوجه‌ریزی به یک میلیون و 500 هزار قطعه برنامه‌ریزی شده است که تا پایان سال 92 به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تاکید کرد: 12میلیارد تومان به مرغداران داده شده تا سیستم اتوماسیون خود را ارتقا دهند و با توسعه کیفی که در 400واحد مرغداری خراسان‌رضوی اتفاق افتاده 3میلیون قطعه به ظرفیت استان اضافه می‌شود.

در ادامه جواد خوانساری، کارشناس مدیریت امور طیور جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی اظهار کرد: اقداماتی که در بحث پرورش و اصلاح‌ نژاد مرغ در کشور و جهان استفاده می‌شود سبب استقبال مردم به استفاده از آن شده است.

وی افزود: مرغ یکی از دام‌های پرورشی است که علاوه بر رشد سریع، نیاز به مراتع و علوفه زیاد ندارد و در تمام مواقع سال می‌توان آن را پرورش و به سهولت نگهداری کرد.

کارشناس مدیریت امور طیور جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: در سال 90، 114هزار تن تولید گوشت مرغ خراسان‌رضوی بوده است.

خوانساری تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف تولیدی در سال 94 نیاز به مراکز پرورش مرغ گوشتی است؛ و نهاده مورد استفاده برای پرورش مرغ کنجله سویا، ذرت، جو و گندم است که کنجله سویا و ذرت از خارج وارد می‌شود و برای تامین آن باید برنامه‌ریزی شود.

کلمات کلیدی مرغ گوشتی
بازدید 344