به گزارش واحد بينالملل اگنا، در اين مطالعه تعداد 420 مرغ قهوهاي از گونه هايلاين به صورت تصادفي در 6 تيمار با فاكتوريل 2×3 قرار گرفتند كه اقلام تشكيل دهنده اين جيره شامل جو، ذرت و گندم بود.
محققين براي اطمينان از نتيجه، هر تيمار را 7 بار مورد آزمايش قرار دادند همچنين تعداد و كيفيت تخممرغها از 40 تا 56 هفتگي به بعد اندازهگيري نمودند.
در نتيجه طرح آزمايشي انجام گرفته، محققين دريافتند فرآوري غلات كم فيبر، مثل گندم و ذرت به وسيله آسياب غلطكي، بركيفيت و كميت تخممرغ اثر مثبت خواهد گذاشت.
شايان ذكر است در صورتي كه «جو» اصليترين غله در جيره مرغان تخمگذار باشد اين مدل آسياب نمودن كافي نخواهد بود.