internalMaster

اثر روش‌هاي مختلف فرآوري غلات بركيفيت تخم‌مرغ

1393/04/11

اثر روش‌هاي مختلف فرآوري غلات بركيفيت تخم‌مرغ

به گزارش واحد بين‌الملل اگنا، در اين مطالعه تعداد 420 مرغ قهوه‌اي از گونه هايلاين به صورت تصادفي در 6 تيمار با فاكتوريل 2×3 قرار گرفتند كه اقلام تشكيل دهنده اين جيره شامل جو، ذرت و گندم بود.

 محققين براي اطمينان از نتيجه، هر تيمار را 7 بار مورد آزمايش قرار دادند همچنين تعداد و كيفيت تخم‌مرغ‌ها از 40 تا 56 هفتگي به بعد اندازه‌گيري نمودند.

در نتيجه طرح آزمايشي انجام گرفته، محققين دريافتند فرآوري غلات كم فيبر، مثل گندم و ذرت به وسيله آسياب غلطكي، بركيفيت و كميت تخم‌مرغ اثر مثبت خواهد گذاشت.

 شايان ذكر است در صورتي كه «جو» اصلي‌ترين غله در جيره مرغان تخمگذار باشد اين‌ مدل آسياب نمودن كافي نخواهد بود.

کلمات کلیدی تخم مرغ , مرغداری ,غلات
بازدید 195