internalMaster

عرضه گوشت برزیلی با برند ایرانی/ملکی: شاید دلیلش پایان تاریخ مصرف باشد

1393/04/21

عرضه گوشت برزیلی با برند ایرانی/ملکی: شاید دلیلش پایان تاریخ مصرف باشد

گوشت های ذخیره سازی شده برزیلی که واردات آن توسط ستاد تنظیم بازار تشخیص داده شده در زمان های نیاز بازار مانند زمان منتهی به سال جدید، ماه مبارک رمضان و در نمایشگاه های فصلی عرضه می شود.
این گوشت ها در بسته بندی مشخص و با لوگو برزیل قابل شناسایی است ، قیمت مشخص و کمتر نسبت به قیمت گوشت تازه داخلی دارد که آنچنان در سطح شهر توزیع نمی شوند.
اما متاسفانه در سطح شهر دیده شده برخی افراد سودجو گوشت یخ زده و ذخیره سازی شده برزیلی را در بسته بندی و و با نام برند ایرانی با قیمت نزدیک به گوشت یخ زده برزیلی عرضه می کنند.
روال کار به این صورت است که کارگران در یک واحد کوچک گوشت های یخ زده را در بسته بندی شکیل قرار داده و لوگو و برند ایرانی را بر روی بسته بندی کالا حک کرده تا کالا با قیمت بیشتر و به نام محصول ایرانی در واحدهای عرضه صاحب کار خود عرضه کنند.
اما این تنها بخشی از کم فروشی برخی افراد سودجو است، در برخی موارد دیده شده یک بسته گوشت عرضه شده با نام و بسته بندی داخلی از یک نو گوشت تشکیل نشده و سطح رویی گوشت بسته بندی که در دید مشتری قرار دارد گوشت درجه یک قرار دارد و قسمت های زیرین، گوشت نه چندان با کیفیت قرار داده شده است.
در هیمن رابطه رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی عرضه گوشت برزیلی در بسته بندی ایرانی که به عنوان گوشت یخ زده به فروش رسد را غیر اقتصادی دانست و گفت: قیمت گوشت یخ زده برزیلی در هر کیلو 1هزار تومان بیشتر از گوشت یخ زده ایرانی است.
علی اصغر ملکی در گفت و گو با تسنیم، افزود: گوشت یخ زده ایرانی از منطقه سیستان و بلوچستان تامین می شود که کیفیت آن از گوشت برزیلی کمتر است.
او ادامه داد: گوشت برزیلی توسط بخش خصوصی وارد می شود که فروش در سطح شهر آنچنان طرفداری ندارد و بیش تر در سطح نمایشگاه های فصلی توزیع می شود.
وی با اشاره به این که هر کیلو گوشت برزیلی یخ زده در سطح شهر 18هزار تا 19 هزار تومان قیمت دارد، تاکید کرد: احتمال می رود تغییر بسته بندی گوشت برزیلی به بسته بندی ایرانی به دلیل پایان یافتن تاریخ مصرف آن است تا در بسته بندی جدید تاریخ مصرف جدیدی لحاظ شود.
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی تهران در رابطه با گوشت های بسته بندی تازه که در فروشگاه های مارکت عرضه می شود بیان کرد: چنین فروشگاه هایی از سوی اصناف آنچنان مورد قبول نیست و گوشت های بسته بندی شده توسط کارمندان مارکت ها صورت می گیرد که باید ظرف مدت زمان 72 ساعت به فروش رسد و کیفیت  آن باید توسط دامپزشکی استان و مسئولین نظارتی فروشگاه رصد شود.

کلمات کلیدی گوشت قرمز
بازدید 197