internalMaster

بیل گیتس، نابغه نرم افزاری دنیا، کشاورزی را عامل اصلی پیشرفت آفریقا دانست

1393/05/04

 به نقل از خبرگزاری فرانسه در آدیس آبابا، گیتس که به منظور دریافت یک مدرک افتخاری به اتیوپی سفر کرده است، در این باره گفت: «تحقق پیشرفت در این دو حوزه باعث می شود دستاوردهای کشورهای آفریقایی به شکلی چشمگیر افزایش پیدا کند، زیرا بستررا برای پیشرفت در سایر حوزه ها فراهم می کند.»

بنابر این گزارش،  بنیاد خیریه بین المللی «گیتس» که توسط بیل گیتس و همسرش «ملیندا» بنیانگذاری شده است، هدف مهم کاهش فقر و ارتقای سطحبهداشت و سلامت را در کشورهای فقیر آفریقایی پیگیری می کند.

گیتس، بنیانگذار شرکت نرم افزاری «مایکروسافت» است و تا چندی پیش نیز ریاست این شرکت را به عهده داشت اما سرانجام آن را به فرد دیگری واگذارکرد تا به امور خیریه بپردازد.

 البته این نخستین بار نیست که گیتس نظرش را درباره اهمیت غذا و امنیت غذایی جامعه بشری ابراز می کند، او چندی پیش نیز با ذهن درخشان و باهوش خود مشکلات زیست محیطی را نیز مورد بحث و کنکاش قرار داد و اعلام کرد: "ما به گزینه های بیشتری به جای تولید گوشت، بدون به اتمام رساندن منابع طبیعی نیاز داریم". راه حل آن چیست ؟ غذاهای گیاهی. 

بیل از غذاهای شبه گوشت و شبه تخم مرغ که طعم آن ها واقعا شبیه محصولات حیوانی واقعی است، استفاده می کند و این غذاها برای تولید، نیازی به تلف کردن منابع طبیعی ندارند. بیل می نویسد، " شرکت هایی مانند Beyond Meat و Hampton Creek روش های جدیدی را تجربه می کنند و از گرما و فشار استفاده می کنند تا گیاهان را به غذاهایی تبدیل کنند که هم از نظر شکل ظاهری و هم از لحاظ طعم بسیار شبیه گوشت و تخم مرغ هستند". "من جایگزین گوشت مرغ شرکت Beyond Meat را امتحان کردم و بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم. نمی توانستم تفاوت بین غذای Beyond Meat و مرغ واقعی را تشخیص دهم.

مصرف گوشت طی بیست سال گذشته دو برابر شده و انتطار می رود همین میزان فعلی تا سال 2050 نیز دوبرابر شود.

این افزایش تقاضا نیازمند مقدار عظیمی از خاک ، آب و منابع طبیعی زمین بوده و تاثیرات قابل توجه زیست محیطی نیز بدنیال خواهد داشت.

به عبارت ساده تر ،هیچ راهی جهت تامین کافی گوشت برای 9 میلیارد انسان نیست و نیازمند جایگزین کردن محصولاتی به جای محصولات حیوانی هستیم تا با حفظ منابع،آسیب های زیست محیطی را نیز کاهش دهیم.

 

 

 

کلمات کلیدی کشاورزی , پیشرفت آفریقا
بازدید 214