internalMaster

استفاده از پالم در برخی مواد لبنی مجاز است

1393/06/02

استفاده از پالم در برخی مواد لبنی مجاز است

محمد هادی ایمانیه روز یکشنبه در باره مسایل مطرح شده پیرامون استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی گفت : از مجموع 53 کارخانه تولید محصولات لبنی هیچکدام برای تولید شیر یا ماست از پالم استفاده نکرده اند.

وی با بیان اینکه استفاده از پالم برای تولید شیر پرچرب غیر مجاز می باشد ، گفت : تنها یک کارخانه در استان فارس قصد تولید شیر پرچرب با استفاده از این روغن را داشت که با تذکر بازرسان دانشگاه مواجه و از این کار جلوگیری شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود : پالم یا همان روغن نخل از کشورهای آسیای شرقی با مجوز وارد می شود و البته این موضوع قابل ذکر است که نظارت ها در باره استفاده یا عدم استفاده از این روغن یا هر محصول دیگری در تولیدات غذایی کامل نیست و ضعف نظارتی وجود دارد.

وی اظهار کرد : تعداد کارمندان و بازرسان و ناظران در دانشگاه علوم پزشکی شیراز محدود است و با 20 یا 30 نفر ناظر نباید انتظار داشت که همه تولیدات و محصولات غذایی تحت نظارت کامل دانشگاههای علوم پزشکی باشد.

ایمانیه خاطر نشان کرد : دراین زمینه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ابتکار برخی از فعالان حوزه بهداشتی یک شبکه نظارت مردمی ایجاد کرده است و افرادی که عضو افتخاری این شبکه هستند هر نوع تخلف در تولید محصولات را به بازرسان دانشگاه اطلاع می دهند .

وی ادامه داد : روغن پالم روغن با درصد اشباع بالا و مشابه روغن جامد است و موضوع مهم این است که درصد مجاز استفاده از پالم در تولیدات لبنی رعایت گردد و البته استفاده از روغن پالم در تولید شیر و ماست ممنوع است.

ایمانیه افزود: مردم نباید نگران استفاده یا استفاده نکردن از روغن پالم باشند ، بلکه باید به طور کلی در خصوص مصرف محصولات پر چرب دقت و حساسیت بیشتری داشته باشیم.

کلمات کلیدی لبنیات , روغن پالم
بازدید 218