internalMaster

رتبه بندی تمام کارخانجات تولید خوراک دام در آذربایجان شرقی

1391/10/19

رتبه بندی تمام کارخانجات تولید خوراک دام در آذربایجان شرقی

تبریز – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در راستای توسعه کشاورزی، جلوگیری از عرضه محصول نامرغوب به بازار مصرف، حمایت مستقیم از بهره برداران بخش دامی و همچنین ارتقای کیفی محصول تولیدی خوراک دام دراستان، تمامی مراکز تولید خوراک دام رتبه بندی شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مسعود محمدیان درنشست بررسی مسائل و مشکلات بخش دام استان با اشاره به پیشرفت‌های اساسی و پایدار در ایران اسلامی در حوزه تشکل‌های علوم صنایع غذایی، کشاورزی و دامی بوده بوجودآمده گفت: این در حالی است که دشمنان ایران اسلامی تلاش دارند با شدت بخشیدن به تحریم های خود ، آن را روی نیاز قاطبه مردم متمرکز سازند.

وی افزود: باید با تعامل و همدلی تمامی نیروهای متخصص وبا تجربه بخش به جایی برسیم تا تمام نیازهای داخل کشور تأمین شود ولازمه آن خودکفایی در غذا است زیرا در این صورت می توانیم فشار وارده توسط دشمنان را بی اثر نمائیم و بدیهی است که تشکل هایی که در یک زمینه تخصصی فعالیت دارند باید با هم هماهنگ باشند و از سلیقه‌ای عمل کردن پرهیز نموده و با توسعه تعامل، راه را برای رسین به اهداف ملی در این زمینه فراهم کنند.

وی ادامه داد: از آنجا که اهمیت سالم سازی و کیفیت خوراک دام در ایمنی غذایی انسان ها و تامین امنیت غذایی آنان بر کسی پوشیده نبوده و ضروری است کیفیت محصولات تولیدی کارخانجات خوراک دام و طیور، بطور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

تهیه نقشه های اراضی زراعی و باغی

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت : تهیه نقشه های اراضی زراعی و باغی در استان ، با هدف کاهش مشکلات بهره برداران و تسریع در اجرای طرحهای کشاورزی دنبال می شود.

مسعود محمدیان در نشست مشترک معاون املاک اداره کل ثبت اسناد و املاک استان با دبیران اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستانها، با تاکید به اهمیت صدور اسناد رسمی برای اراضی کشاورزی از سوی ثبت اسناد و املاک گفت: خوشبختانه، اجرای طرح کاداستر با هدف تعیین وضعیت مالکیت اراضی کشاورزی در استان، ازلحظه آغاز تاکنون پیشرفت فیزیکی قابل توجهی را شاهد بوده و امید می رود با توسعه تعاملات لازم بین مسئولین امر،بامشخص گردیدن وضعیت تملک اراضی بخش عمده شرایط اولیه بانکهای عامل جهت ارائه اعتبارات برای بهره برداران این بخش حل و فصل شده و توسعه  بخش کشاورزی از رشد قابل توجهی برخوردار شد.

وی با اشاره به اینکه جهادکشاورزی استان با هدف کاهش مشکلات بهره برداران و توسعه هر چه بهتر بخش کشاورزی، در حال تهیه نقشه های دقیق اراضی کشاورزی شهرستان های استان بوده و نقشه اراضی کشاورزی شهرستان های بناب، مراغه و ملکان آخرین مراحل تکمیلی خود را طی و سازمان آمادگی لازم جهت در اختیار قرار دادن نقشه ها به نظام صنفی کارهای کشاورزی را اعلام می کنند.

حمایت دولت از تشکلهای صنفی بخش کشاورزی موجب حذف سودجویان

مدیرعامل شرکت تعاونی کارخانجات تولید خوراک دام آذربایجان شرقی گفت :حمایت دولت از تشکل های صنفی بخش کشاورزی، موجبات حذف سودجویان ازچرخه تولید- توزیع را فراهم خواهد نمود.

محمدعلی کسائی در نشست بررسی مسائل و مشکلات بخش دام با اشاره به اهمیت مدیریت قیمت نهاده های دامی در کنترل نهایی قیمت و مدیریت بهتر آن در بازار مصرف، با قدردانی از تلاشهای انجام گرفته و در حال انجام جهادکشاورزی استان در ایجاد تعاملات بیشتر با تشکلهای صنفی در بخش کشاورزی، بخصوص بخش تولیدات دامی گفت: حمایت سازمان جهادکشاورزی در شکل گیری تشکلهای صنفی در بخش دام و بخصوص تولید خوراک دام بسیار چشمگیر بوده و با اجرای مدیریت در نحوه واردات و توزیع نهاده های دامی همراه با افزایش تعامل با تشکلها و ارتقا بخشی به نقش آنان درحل مسائل ومشکلات بخش تولید، درمدت زمان اندک توانسته است باحذف بخش اعظم واسطه ها از چرخه تولید-توزیع، ثبات بیشتری را بر بازار مصرف حاکم نموده و تداوم این روند به سود تولید کننده و مصرف کننده خواهد بود.

وی بابیان اینکه بخش کشاورزی، باحمایت های مستقیم دولت در راه توسعه گام های بلندی را برداشته و می رود درسایه این حمایت ها، تحقق خواست ملی"خوکفایی"در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را برآورده نماید افزود: این توسعه می تواند مشکلاتی را نیز به همراه داشته باشد ولی همدلی و تلاش و تعامل بین تولید کنندگان و بخش مدیریتی و نظارتی، بسیاری از این مشکلات را حل نموده وگسترش این تعاملات خواهد توانست مسیر دسترسی به توسعه پایدار در این بخش مهم و حیاتی جامعه را، هموارتر کند.

برگزاری دوره علمی کارگاه TOT -  IPM/FFS در بخش کشاورزی

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزری آذربایجان شرقی از برگزاری دوره علمی کارگاه TOT-   IPM/FFS، با هدف ترویج و توسعه تولید محصول سالم و ارگانیک در استان، با حضور 14 نفر از تسهیل گران در رابطه با تهیه کمپوست غنی شده خبر داد.

علی رخ افروز در این دوره علمی برگزار شده کارگاهی، با اشاره به اینکه 34 نفر از کارشناسان بخشهای مختلف کشاورزی حضور فعال داشته وبا نحوه تهیه کمپوست غنی شده آشنا گردیدند گفت: در روش ترویج متعارف، به برقراری یک نظام ارتباطی عمودی با بهره برداران، با هدف انتقال اطلاعات پرداخته می شود و اگاهی از بازخورد و نظرات روستائیان و نیز جوابگویی به نظرات و نیازهای آنان چندان امکانپذیر نبوده و بدین ترتیب کاربرد روشهای معمول نتوانسته آنچنان که شایسته است پاسخگوی کشاورزان و نیازهای فن آوری تولید کنندگان کشاورزی در مناطق و موقعیتهای مختلف باشد.

وی با اشاره به روش اجرای این برنامه در بخش ترویج کشاورزی گفت: این دوره آموزشی برای اولین بار است که در شمالغرب کشور، توسط مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی و با موضوعیت تهیه کودکمپوست باهدف توسعه تولیدمحصول سالم وارگانیک،باتکیه به تحقیقات مشارکتی برگزار شده است.

کلمات کلیدی خوراك دام ، كمپوست
بازدید 337