internalMaster

چرا محصولات کشاورزان دزفول روی دستشان ماند؟

1394/05/12

چرا محصولات کشاورزان دزفول روی دستشان ماند؟

ناصر نظر زاده اظهار کرد: استقبال نکردن تجار برای صادرات محصولات کشت شده، استقبال نکردن کشور عراق برای خرید محصولات و کشت بدون برنامه از عواملی بود که موجب شد کشاورزان شهرستان دچار چنین مشکلاتی در فصل برداشت محصولات خود شوند.

 

وی افزود: باید برنامه کشت کلانی داشته باشیم تا کشاورزان بدانند که چه محصولاتی را به چه میزانی کشت کنند. همچنین باید روند کشت محصولات کشاورزی بر اساس نیازمندی‌ها و پیش بینی بازار و فروش باشد تا کشاورزان مانند سال زراعی گذشته دچار ضرر و زیان نشوند.

 

رییس انجمن صنفی کشاورزان دزفول عنوان کرد: نقش مدیریت و برنامه‌ریزی در محصولات استراتژیکی مانند گندم و جو در استان پررنگ تر از صیفی‌جات و سبزی است که باید در این زمینه‌ها نیز برنامه ریزی‌های دقیق تری صورت بگیرد تا کشاورزان محصولات مازاد تولید نکنند.

 

وی گفت: با توجه به اینکه لوازم، امکانات و ابزار اطلاع رسانی مناسبی در سازمان‌های جهاد کشاورزی استان و کشور وجود دارد، می‌توانیم با تهیه یک پکیج اطلاعاتی کاملی از سطح اراضی، قابلیت اراضی و توانایی‌های کشاورزی هر منطقه، الگوی کشت مناسبی، طراحی و آن را به کشاورزان ابلاغ کرد تا بتوان شاهد کشاورزی با زیان کمتری باشیم.

 

نظرزاده با اشاره به اینکه کشاورزان دزفول با کشت محصولات سبزی و صیفی خسارت‌های فراوانی دیده‌اند، خاطرنشان کرد: کشت فراوان محصولاتی مانند گوجه در سال زراعی گذشته و عدم فروش محصولات کشت شده موجب شد که بسیاری از این محصولات بر روی دست آنها بماند و دچار زیان فراوان شوند. این مساله کشاورزان را به بانک‌ها نسبت به گذشته مقروض‌تر کرد.

 

وی در خصوص بیمه محصولات کشاورزی عنوان کرد: با توجه به وقوع طوفان‌ها، ریزگردها و خشکسالی‌های فراوان در استان باید 100 درصد محصولات کشت شده تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و با توجه به این مشکلات و هزینه بالای کشت، عدم بیمه محصولات غیرمنطقی است.

کلمات کلیدی محصولات کشاورزی دزفول روی دستشان ماند
بازدید 324