internalMaster

احتمال وجود پارافین در روغن‌های خوراکی/دستگاه‌های نظارتی ورود کنند

1394/07/19

احتمال وجود پارافین در روغن‌های خوراکی/دستگاه‌های نظارتی ورود کنند

اکبر سبقتی در اظهار کرد: بعید است صنایع روغن‌نباتی و تولید‌کنندگان روغن مایع از پارافین خوراکی در تولید این ماده غذایی استفاده و به مردم خیانت کنند.

 

وی افزود: دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت متولی نظارت بر سلامت مواد غذایی تولید شده و وارداتی به کشور هستند، چرا که غذای سالم پایه و اساس سلامت جامعه است و همه باید نسبت به تامین سلامت جامعه جدی باشند.

 

دبیر انجمن روغن‌کشی ادامه داد: در تولید روغن نباتی و روغن مایع اگر از هر دانه روغنی استفاده کرده باشند باید روی آن نوشته شود؛ به عنوان مثال اگر از دانه روغنی کلزا، دانه آفتابگردان، سویا یا دیگر دانه‌های روغنی برای تولید روغن استفاده شود باید روی بطری آن درج شود؛ در غیر این صورت تخلف صورت گرفته و باید ناظران با متخلف برخورد کنند.

کلمات کلیدی احتمال وجود پارافین در روغن‌های خوراکی/دستگاه‌های نظارتی ورود کنند
بازدید 254