internalMaster

تولید یک میلیون و 850 هزارتن مرغ گوشتی تا پایان سال

1391/11/07

تولید یک میلیون و 850 هزارتن مرغ گوشتی تا پایان سال

ˈحسین مقدم نیا ˈ‌ روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا همچنین گفت: درچهارمین دوره جوجه ریزی روزهای پایانی سال، تامین نهاده های طیور با قیمت مناسب مشکل عمده تولید کنندگان مرغ گوشتی کشور به شمار می رود.

وی افزود: با توجه به این که سالانه دوره جوجه ریزی در ماه های پایانی سال افزایش می یابد ،‌انتظار می رود شرکت پشتیبانی امور دام با تمام ظرفیت خود نهاده ارزان قیمت در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد تا در زمینه افزایش تولید در روزهای پایانی سال با مشکل مواجه نشود.

به گفته وی، سالانه در چهار دوره عملیات جوجه ریزی صورت می گیرد که در دوره های عادی بین 85 تا 90 میلیون قطعه جوجه ریزی و در دوره چهارم (دوره پایانی سال) بین 100 تا 110 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود.

وی مشکل عمده تولید کنندگان مرغ گوشتی را تامین نهاده های طیور دانست و اظهارکرد: درزمان حاضر به طور مرتب قیمت هر کیلوگرم نهاده سویا در بندرعباس بین یک هزار و 150 تا یک هزارو 200 تومان عرضه می شود که در نهایت با قیمتی در حدود یک هزارو 300 تومان به دست تولیدکنندگان می رسد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تصریح کرد: هم اکنون برای آخرین دوره جوجه ریزی پایانی سال 20 هزارتن سویا و 50 هزارتن ذرت با قیمت دولتی از سوی شرکت پشتیبانی امورد دام در اختیار اتحادیه قرار گرفته است که به طور قطع این میزان پاسخگوی نیاز صنعت طیور کشور نیست و انتظار داریم این میزان افزایش یابد.

وی ادامه داد : سالانه بیش از 6 میلیون تن نهاده سویا و ذرت برای واحدهای تولید مرغ گوشتی کشور مصرف می شود که 30 درصد یعنی در حدود 180 هزارتن آن به نهاده سویا اختصاص دارد در حالی که 20 هزارتن تنها معادل 10 درصد نیاز واحدهای مرغداری گوشتی به نهاده سویا است.

مقدم نیا افزود:‌هم اکنون کشور ظرفیت بین 100 تا 110 هزارتن جوجه ریزی در هر دوره از سال را دارد اما به دلیل مشکل تامین نهاده ها واحدهای مرغداری کشور با تمام ظرفیت خود فعالیت نمی کنند.

کلمات کلیدی مرغ گوشتي ، سويا ، ذرت ، نهاده ، جوجه ريزي ، مرغداري
بازدید 272