internalMaster

تولید گوشت مرغ بدون مصرف آنتی‌بیوتیک در آذربایجان ‌غربی

1391/11/24

تولید گوشت مرغ بدون مصرف آنتی‌بیوتیک در آذربایجان ‌غربی

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه شهرام دیلمقانی بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه سلامت که در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در سال‌های گذشته تولید محصولات کشاورزی و دامی تنها از نظر کمیت بسیار مهم بود، اما اکنون اهمیت فاکتور کیفیت نیز در برنامه‌های دولت دهم به خوبی به چشم می‌خورد.

وی با اشاره به دو مشکل به وجود آمده در تولید محصولات با کیفیت پایین، ادامه داد: سلامت افراد جامعه و توسعه صادرات، نیازمند افزایش کیفیت تولیدات دامی و کشاورزی است.

دیلمقانی با اشاره به پیشگامی اداره‌کل دامپزشکی آذربایجان‌غربی در تولید محصولات سالم و طبیعی، خاطرنشان کرد: آذربایجان‌ غربی جزو چهار استان دارای آزمایشگاه مجهز در زمینه تولید گوشت دام بدون مصرف آنتی‌بیوتیک است.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: کارشناسان دامپزشکی آذربایجان‌ غربی در زمینه تولید شیر ارگانیک به نتایجی خوبی رسیده‌اند و تا پایان سال جاری کاهش بازمانده‌های دامی، سموم و فلزات سنگین در تولید عسل، تخم‌مرغ، گوشت قرمز و خوراک دام اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه با وجود تولید بیش از 13 هزار تن عسل در آذربایجان‌غربی در صادرات این محصول توفیق نداشته‌ایم، ابراز کرد: آموزش، اقدامات نظارتی و تجهیز آزمایشگاه‌های پیشرفته در تولید عسل با کیفیت مطلوب می‌تواند تأثیرگذار باشد.

دیلمقانی در پایان بیان کرد: کیفیت مرغ تولید شده در آذربایجان‌ غربی نسبت به سایر استان‌های کشور مطلوب است و کشورهای ترکیه، عراق و جمهوری خودمختار نخجوان خواهان خرید مرغ از مرغداری‌های این استان هستند.

کلمات کلیدی گوشت ، مرغ
بازدید 301