internalMaster

تولید54 هزار تن گوشت قرمز در مازندران

1391/11/24

تولید54 هزار تن گوشت قرمز در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: تولید گوشت قرمز در این مدت درمقایسه با مدت مشابه پارسال 859 تن بیشتر بوده است.

نگهدار با بیان اینکه مشکلاتی در بخش دام و طیور استان وجود دارد افزود: نبودن زنجیره کامل و توانمند تولید در صنعت دام و طیورو عملکرد جزیره ای این صنعت، کمبود منابع عذایی دام و طیوربه دلیل وابستگی تامین علوفه به خارج از کشور و نوسانات شدید قیمت دربازار اقلام علوفه ای،ضعف مبانی قانونی برای برقراری امنیت سرمایه گذاری انجام شده ،کمبود اعتبارات عمرانی و منابع بانکی ارزان قیمت درباره سرمایه گذاری و نقدینگی ، نابسامانی بازار و ناکارایی سیاست های حمایتی ازتولیدمانند واردات بی رویه مهم ترین مشکلات این بخش است.

وی نداشتن برنامه ریزی مدون در راستای توسعه صادرات پایدار، ناکارایی مراحل پس از تولید شامل فرآوری ،بسته بندی،حمل و نقل و بازاریابی،کمبود پوشش بیمه ای و ضعف برنامه های حمایتی در شرایط بحران ،پایین بودن دانش فنی تولیدکنندگان و بهره گیری نامناسب از فناوری جدید،نامناسب بودن ساختمانها و تاسیسات پرورش دام و طیور ازنظر فناوری روز ،همخوانی نداشتن قیمت تمام شده تولیدات در بعضی از مقاطع سال با قیمت فروش از دیگر مشکلات این بخش بیان کرد.

مازندران در حال حاضر در تولید گوشت قرمز رتبه پنجم کشور است

کلمات کلیدی گوشت قرمز ، دام ، طيور
بازدید 231