معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از رشد 16 درصدی تولید مرغ گوشتی مازندران در 10 ماهه امسال خبر داد.
حسین نگهدار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، اظهار کرد: عملکرد تولید مرغ گوشتی در 10 ماهه امسال 180 هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 16 درصدی داشته است.
وی با بیان اینکه میانگین تولید گوشت آماده طبخ در مازندران 590 تن بوده است گفت:66 درصد مازاد بر مصرف نیاز شهروندان استان بوده که این موضوع باید در بحث توسعه صادرات در دستور کار قرار گیرد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران با اشاره به افزایش تولید مرغ گوشتی در ماههای اخیر افزود: حدود 85 هزار تن ذخیره سازی مرغ گوشتی انجام شد که یک چهارم معادل 20 هزار تن توسط مازندران صورت گرفت.
نگهدار تصریح کرد: همچنین در 10 ماهه امسال 97 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مازندران با ضریب تبدیل 2.01 درصد با میانگین وزن 2.67 کیلوگرم انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در ماههای اخیر بیماری بسیار کم بوده و تلفات مرغ گوشتی در واحدهای گوشتی کمتر از 4 درصد بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: در صورتی که بحث عرضه و تقاضای اقلام علوفهای و تثبیت قیمت آن را در بازار داشته باشیم، علاوه بر تولید حداقل تا 20 درصد قابل افزایش است.
نگهدار با بیان اینکه عملکرد کارخانجات جوجه کشی مازندران در 10 ماهه امسال 318 میلیون قطعه بوده است، گفت:عملکرد مزارع مرغ مادراستان با هچ 83 درصد 228 میلون قطعه بوده است.
وی اظهار کرد: علی رغم فشارهای اقتصادی علیه ایران، حمایت ویژه دولت در جهت توسعه بخش کشاورزی معادل 320 میلیارد تومان در قالب تسهیلات کم بهره و درازمدت بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه خوشبختانه در بحث کمی و کیفی با افزایش تولید در صنعت طیور مواجه شدیم، اظهار کرد: به طوری که هیچ مشکلی در بحث تامین گوشت مورد نیاز شهروندان پیش روی نخواهیم داست.