internalMaster

25 هزار تن گوشت سفید در زنجان تولید می‌شود

1391/11/24

25 هزار تن گوشت سفید در زنجان تولید می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، جواد تاراسی شامگاه سه‌شنبه در مراسم افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های مجتمع کشت و صنعت دشت خرم‌دره با اشاره به فعالیت 17 واحد تولیدی مرغ مادر در استان زنجان اظهار داشت: این واحدهای تولیدی وضعیت استان را در تولید گوشت سفید بهبود بخشیده‌اند.

وی میزان تولید گوشت سفید را در استان زنجان 25 هزار تن اعلام کرد و افزود: مصرف استان زنجان نصف این میزان تولید است.

معاون جهاد کشاورزی استان زنجان میزان تولید گوشت قرمز را در استان 18هزار تن عنوان و اضافه کرد: 9 هزار تن تخم‌مرغ در استان زنجان تولید می‌شود.

وی احداث باغ متراکم را یکی از راه‌های افزایش تولید محصول دانست و ادامه داد: زنجان جزو چهار استان در احداث باغ‌های متراکم میوه محسوب می‌شود.

تاراسی با اشاره به اقدامات انجام شده در توسعه کاشت نهال باغ‌های متراکم اضافه کرد: زنجان رتبه نخست را در تولید نهال در این بخش دارد.

در این مراسم مدیر عامل مجتمع کشت و صنعت دشت خرم‌دره اقدام به ارائه گزارشی از وضعیت مجتمع خود کرد.

شایان ذکر است، مجتمع کشت و صنعت دشت خرم‌دره در سطحی 130 هکتار محصور شامل 32 سالن پرورش مرغ گوشتی احداث شده است که محل آن نرسیده به عوارضی خرم‌دره قرار گرفته است.

این واحد تولیدی در مراحل ابتدایی تولیدی یعنی جوجه‌ریزی است و مبلغ سرمایه‌گذاری آن 60 میلیارد ریال است که پرداخت 40 میلیارد ریال به صورت تسهیلات برای آن مصوب شده است ولی بر اساس گفته مدیرعامل آن هنوز مبلغی پرداخت نشده است.

این واحد تولیدی در صورت راه‌اندازی 150شغل مستقیم و 400 شغل به صورت غیرمستقیم ایجاد می‌کند.

کلمات کلیدی جوجه ريزي ، مرغ مادر ، تخم مرغ
بازدید 268