internalMaster

تولید 20 هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر

1391/12/01

تولید 20 هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر

نوذر منفرد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: با اجرای برنامه‌های پیش بینی شده از جمله احداث موسسه جوجه‌کشی در استان نسبت به تامین نهاده‌های مورد نیاز مرغداری استان روند بهتری را پیش رو خواهیم داشت.

وی بیان کرد: استان بوشهر با تولید 20 هزار تن گوشت مرغ و دارا بودن 154 واحد مرغداری گوشتی برای چندمین سال متوالی از نظر شاخصه‌های کیفی تولید مرغ رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: در دهه فجر امسال یک  واحد در شهرستان گناوه، دو واحد در شهرستان دشتی، دو واحد در شهرستان بوشهر، چهار واحد در شهرستان دشتستان، یک واحد در شهرستان تنگستان و یک واحد در شهرستان دیلم و همچنین شش پروژه پرواربندی و بهسازی جایگاه دام افتتاح شد.

وی تسهیلات ارائه شده از محل بنگاه‌های زود بازده و طرح‌های توسعه بخش کشاورزی رقمی معادل 40 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها دو هزار و 436 تن گوشت سفید به ظرفیت تولید سالانه استان اضافه می‌شود.

مدیرکل جهادکشاورزی استان بوشهر ظرفیت فعلی تولید گوشت مرغ استان را 22 هزار تن و اشتغال حاصل از این طرح‌ها را 86 نفر عنوان و تصریح کرد: استان بوشهر هم اکنون استان بوشهر به رتبه اول ضریب تبدیل دان و شاخص‌های کیفی پرورش نیمچه گوشتی در کشور  برخوردار است.

منفرد با اشاره به افتتاح 13 طرح آب و خاک در دهه فجر گفت: این طرح‌ها شامل هشت پروژه احداث و بهسازی کانال‌های آبیاری عمومی در شهرستان دشتستان مجموعا به طول 52 کیلومتر، در شهرستان کنگان به طول 11 کیلومتر، احیاء مرمت و لایروبی 11 رشته قنات ، احداث 20 واحد استخر ذخیره آب از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به شهرستان کنگان و اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در سطح حدود دو هزار هکتار از اراضی استان است.

وی همچنین افزود: در سال 90 حدود سه هزار هکتار از اراضی آبی استان به سیست‌مهای نوین آبیاری تجهیز شده است، ضمنا عملیات انتقال آب تا مزارع به طول 135 کیلومتر در سطح شهرستان‌های استان اجرا شده است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: محصول ذرت دانه‌ای از اواسط مرداد درمناطق دهرود، بوشکان و بخش مرکزی دشتستان کشت و در دیماه برداشت آن آغاز شد.

وی اضافه کرد: هم اکنون مشکل عمده کشت ذرت در استان بوشهر کمبود منابع آبی است در این ارتباط به کشاورزان این محصول توصیه می‌شود با استفاده از روش‌های نوین آبیاری و گونه‌های ارقام زودرس و میان‌رس که مدت زمان برداشت آن 110- 90 روزه است استفاده کنند.

منفرد اظهار داشت: همچنین تسهیلات حمایت ویژه(بلاعوض) از جمله حمایت در زمینه، تغذیه کودی، استفاده از ارقام زود رس و میان رس و انتقال آب با لوله و سیستم‌های آبیاری تحت فشار از دیگر اقداماتی است که می‌تواند به کشاورزان کمک کند.

این مقام مسئول اضافه کرد: 64 بهره‌بردار در زمینه تولید ذرت در استان بوشهر فعال هستند و بازار این محصول نیز در سطح استان و استان‌های همجوار است.

کلمات کلیدی مرغ ، گوشت سفيد ، جوجه كشي
بازدید 256