internalMaster

توليد 100 تن گوشت كبک در استان چهارمحال و بختیاری

1391/12/21

توليد 100 تن گوشت كبک در استان چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد ، با اعلام این خبر، گفت: استان چهارمحال و بختیاری، ظرفيت پرورش سالانه 115 هزار قطعه و توليد 330 تن گوشت كبک را دارا می باشد. 

برزو هیبتیان افزود: امسال، 100 تن گوشت كبك در استان چهارمحال و بختیاری توليد شد که برنامه ریزی و پیگیری برای افزایش این میزان وجود دارد.

هر پرنده کبک، معمولاً بین 40 تا 45 تخم تولید می کند که تخم کبک، پس از قرار گرفتن در دستگاه جوجه کشی، به جوجه تبدیل شده و پس از 3 تا 4 ماه، جوجه کبک ها بالغ گردیده و گوشت آن، به بازار عرضه می شود.

وجود مقادیر زیادی مواد معدنی در گوشت کبک هم نشان دهنده ارزش حیاتی و غذایی آن می باشد.

در هر 100 گرم گوشت کبک، 24 گرم آلبومین، 1.4 دهم گرم چربی و حدود 1 گرم مواد معدنی وجود دارد.

میزان پروتئین موجود در گوشت پرنده کبک، در مقایسه با دیگر پرندگان، 5 تا 10 درصد بیشتر است و انواع اسید آمینه ضروری هم به وفور، در آن یافت می ‌شود، به همین دلیل؛ در بیشتر نقاط دنیا، پزشکان برای بیماری‌ هایی نظیر ضعف اعصاب، ناراحتی‌ های روانی و بی‌ خوابی، مصرف این گوشت را توصیه می ‌کنند.

گوشت کبک، دارای طبیعت گرم و خشک بوده و برای رژیم درمانی در بیماری هایی همچون ضعف اعصاب، درد مفاصل و برطرف نمودن ضعف عمومی بدن، پرورش قوای فکری و تقویت کبد و طحال توصیه می شود.

گوشت پرنده کبک، به دلیل نداشتن کلسترول، منبع پروتئینی ایده آلی برای پیشگیری از ابتلاء به عوارض قلبی و عروقی می باشد.

میزان پتاسیم این گوشت زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن هم، نیاز بدن را تأمین می کند.

گوشت پرنده کبک، بسیار زود هضم بوده و برای تقویت دستگاه گوارش هم مناسب و مفید است.

کلمات کلیدی كبك ، جوجه
بازدید 269