internalMaster

تولید 30 درصد جوجه یک روزه کشور در مازندران

1391/12/22

تولید 30 درصد جوجه یک روزه کشور در مازندران

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران،نگهدار در همایش معاونان بهبود تولیدات دامی کشور در ساری افزود:سالانه به طور متوسط 200 هزار تن گوشت سفید در استان استحصال می شود، كه سهمی معادل 11درصد از تولید گوشت سفید است.

وی بابیان اینکه سالانه بيش از286 ميليون قطعه جوجه يكروزه گوشتي در استان تولید می شود تصریح کرد:30درصد از جوجه یک روزه کشور در مازندران تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت:میانگین توليد روزانه گوشت مرغ استان امسال 597 تن بوده كه 6 درصد آن معادل 394 تن در روز به استانهای همجوار خصوصاً تهران ارسال شد.

نگهدار افزود: هزینه پرورش مرغ گوشتی در مازندران حدود 10 درصد و میزان تلفات چهاردرصد کمتر از سایر استانهای کشور است.

وی بابیان اینکه حدود 28درصد از ظرفیت پرورش مرغ گوشتی در مازندران بلا استفاده است،تصریح کرد:18 وحد کشتارگاه صنعتی طیور در استان وجود دارد که در یک شیفت کاری ظرفیت 340 هزار قطعه را دارند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران به وجود 44 کارخانه خوراک دام و طیور در استان اشاره کرد و گفت:450 هزار تن در سال ظرفیت تولید دارند.

کلمات کلیدی جوجه يكروزه ، توليدات دامي ، طيور
بازدید 363