internalMaster

بیش از 22 هزار تن محصول دامی به تولیدات استان مرکزی اضافه شد

1391/12/27

بیش از 22 هزار تن محصول دامی به تولیدات استان مرکزی اضافه شد

مظفری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، افزود: این میزان شامل 21 هزار و 18 تن گوشت مرغ، 114 تن گوشت قرمز، 51 تن شیر خام، 950 تن تخم مرغ و 67 تن بلدرچین است.
وی گفت : با افزوده شدن این میزان محصول تولید گوشت مرغ سالانه به 52 هزار و 200 تن، گوشت قرمز به 51 هزار تن، شیر خام به 308 هزار تن و تخم مرغ به 28 هزار تن می رسد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان کرد: 46 واحد تولیدی در حوزه امور دامی امسال در این استان به بهره برداری رسید که تاثیر بسزایی در افزایش روند تولید داشته است.
مظفری این واحدها را شامل 23 واحد مرغ گوشتی، 9 واحد گوساله پرواری، شش واحد بره پرواری، سه واحد گاو شیری، دو واحد مرغ تخم گذار و یک واحد پرورش بلدرچین دانست.
وی افزود : ظرفیت واحد های مرغ تخم گذار 70 هزار قطعه، بلدرچین 64 هزار قطعه، گوساله پرواری 385 راس، بره پرواری 540 راس و مرغ گوشتی 282 هزار و 500 قطعه در هر دوره است.

کلمات کلیدی بلدرچين ، گوشت ، شير خام ، تخم مرغ ، گاو شيري
بازدید 195