internalMaster

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های دامی آغاز شد

1392/01/17

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های دامی آغاز شد

به گزارش ایرنا، ˈسید محسن دستورˈ با اشاره به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی افزود: دستورالعملی به ادارات کل استان های سراسرکشور ابلاغ شده است تا با برنامه ریزی های دقیق و هماهنگی با تمامی دستگاه ها،حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام نوروزی، تضمین شود.

وی با اشاره به اینکه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی تا 13 فروردین ماه ادامه خواهد داشت ، تصریح کرد: از ابتدای ماه جاری، ستاد های استانی و شهرستانی نظارت بهداشتی دامپزشکی، به منظورتدوین دقیق برنامه عملیاتی و اقدامات نظارتی تشکیل شده است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور افزود: اکیپ های ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی در استان ها و شبکه های دامپزشکی، سازماندهی شده و در طول مدت اجرای طرح از ساعت 8 صبح تا 20 خدمات ارایه می دهد.

به گفته ی وی، طی این مدت، تمامی شبکه های دامپزشکی شهرستان ها برای صدور مجوز بهداشتی- قرنطینه ای حمل فرآورده های دامی و همچنین انجام آزمایشات لازم در مورد فرآورده های دامی آماده خدمات رسانی هستند.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دستور افزود: تمامی مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی،رستوران ها، هتل ها و سایر اماکنی که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می شود، خودرو های ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام وطیور،سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و مراکز فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی در ایام نوروز تحت پوشش نظارتی این طرح قرارمی گیرند.

کلمات کلیدی فراورده هاي گوشتي
بازدید 261