مدیر طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: میزان تولید گوشت مرغ در مرغداریهای صنعتی استان طی هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به مقدار 954 تن، معادل 26 درصد کاهش یافته است.
حسین رضازاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه، سه هزار و 676 تن گوشت مرغ در مرغداریهای صنعتی استان تولید شده که این مقدار در مدت مشابه سال گذشته چهار هزار و 630 تن بوده است.
وی علت کاهش تولید را کاهش جوجهریزی ناشی از افزایش قیمت نهادهها و عدم ثبات قیمت گوشت مرغ در بازار عنوان کرد.
رضازاده گفت: اکنون 71 واحد پروش مرغ گوشتی به ظرفیت یک میلیون و 376 هزار و 30 قطعه در هر دوره در استان فعالیت دارند.
وی افزود: همچنین در حال حاضر سه واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت 39 هزار و 300 قطعه در سال و یک واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت دو هزار قطعه در دوره در خراسان شمالی فعال است.
مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عنوان کرد: اکنون واحدهای پرورش شترمرغ و سایر ماکیان به صورت صنعتی در استان وجود ندارد.
وی بیان کرد: در واحدهایی که عملیات بهینه سازی سوخت، تهویه، عایق بندی سقف و دیوار، نصب آبخوری، دانخوری اتومات و اتوماسیون واحد انجام دادهاند، به ازاء هر متر مربع 15 قطعه نگهداری میشود، اما در واحدهایی که به صورت سیستم قدیم بوده، به ازای هر متر مربع 10 قطعه مرغ نگهداری میشود.