internalMaster

630 واحد پرورش مرغ گوشتی در همدان فعال است

1392/02/02

630 واحد پرورش مرغ گوشتی در همدان فعال است

محمد نظرپور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از همدان اظهار داشت: استان همدان 630 واحد پرورش مرغ گوشتی فعال با ظرفیتی افزون بر هشت میلیون تن قطعه مرغ دارد.

وی با بیان اینکه مساحت سالن‌های پرورش مرغ گوشتی استان بالغ بر یک میلیون متر مربع است، افزود: ارزش سرمایه‌گذاری انجام شده حدود 30 هزار میلیارد ریال است.

مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان خاطرنشان کرد: در راستای توسعه واحد پرورش مرغ گوشتی، پروانه تأسیس برای 240 واحد با ظرفیت پنج میلیون قطعه پروانه تأسیس صادر شده که از این تعداد 90 واحد با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد تومان به بانک‌های عامل معرفی شدند.

وی به تعداد و ظرفیت واحد پرورش مرغ گوشتی اشاره کرد و گفت: شهرستان‌های ملایر و نهاوند استان همدان رتبه نخست را از نظر تعداد واحدهای پرورش مرغ گوشتی و شهرستان فامنین و کبودراهنگ رتبه‌ آخر را به خود اختصاص داده و از نظر ظرفیت، شهرستان تویسرکان و بهار رتبه اول و فامنین و کبودرآهنگ در رتبه آخر قرار دارند.

نظرپور میانگین جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان را سه دوره عنوان کرد و خاطرنشان کرد: میانگین جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان در سال سه دوره است که مطابق با جوجه‌ریزی کشور است ولی با بهره‌وری در اینگونه واحدها همدان توان پنج دوره جوجه‌ریزی را در سال دارد.

وی وجود بازار با قیمت تمام شده، وجود نهاده‌ها در بازار (خوراک طیور)، ایجاد فضا برای صادرات را لازمه این دانست که استان همدان دوره‌های جوجه‌ریزی را به پنج دوره افزایش دهد.

مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان به سرانه تولید گوشت مرغ اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه سرانه تولید در کشور 25 کیلوگرم است، سرانه تولید در استان همدان 36 کیلوگرم است که 11 کیلوگرم از سرانه تولید کشور پیشی گرفته است.

وی در پایان سخنان خود گفت: با توجه به اینکه سرانه مصرف در استان همدان، 24 کیلو و 400 گرم و میزان مصرف سالانه 44 هزار تن است، 20 هزار تن مرغ مازاد بر مصرف داریم که این مقدار مازاد به خارج از استان فرستاده می‌شود.

کلمات کلیدی مرغ گوشتي ، جوجه ريزي ، توليدات دامي
بازدید 336