internalMaster

قاچاق گوشت به ترکیه

1392/02/02

 قاچاق گوشت به ترکیه

خبرگزاری فارس- يك عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اینکه طرح خودکفایی گوشت هنوز فرصت اجرا پیدا نکرده است، گفت: هم اکنون دام زنده و لاشه گوشت از مرزهای آذربایجان با دو برابر قیمت به کشور ترکیه قاچاق می‌شود.

 

علی ایرانپور اظهار کرد: در حال حاضر دام زنده و لاشه گوشت از مرزهای آذربایجان به ترکیه به قیمت 10 لیر قاچاق می‌شود که دو برابر قیمت داخل است. وی ادامه داد: این تفاوت قیمت انگیزه زیادی برای قاچاق به کشورهای اطراف ایجاد کرده و مسوولان باید تدبیری بیندیشند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: بخش کشاورزی می‌تواند در کنار افزایش وزن لاشه از طریق خوراک دام، نژاد دام‌های کشور را نیز اصلاح کند که در این صورت راندمان بیشتر و تحقق خودکفایی تسهیل می‌شود.
قیمت گوشت قرمز طی چند ماه گذشته حتی تا 30 هزار تومان در هر کیلو هم رسید و کارشناسان دلیل عمده آن را قاچاق گوشت به کشورهای دیگر می‌دانند.

کلمات کلیدی خوراك دام ، گوشت
بازدید 265