معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، با بیان اینکه میزان گوشت مرغ تولیدی استان مازاد بر مصرف استان کرمانشاه است، گفت: اما تخممرغ تولیدی پاسخگوی نیازهای استان نیست.
مهندس «بهرام خانی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی کرمانشاه، با اشاره به ظرفیتهای استان در زمینهی تولید مرغ و تخممرغ، میزان مرغ تولیدی سال پیش استان کرمانشاه را 50 هزار و 887 تن اعلام و پیشبینی کرد این رقم امسال به 57 هزار تن برسد.
وی با بیان اینکه هماکنون 778 واحد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه وجود دارد، ظرفیت جوجهریزی هر دورهی این واحدهای تولیدی را هشت میلیون و 729 هزار و 964 قطعه در هر دوره پرورشی برشمرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه شمار واحدهای مرغ مادر گوشتی در استان کرمانشاه را 9 واحد با ظرفیت 391 هزار قطعه دانست.
خانی میزان تخممرغ تولیدی استان طی سال گذشته را 8500 تن دانست و گفت: پیشبینی میشود امسال 10 هزار تن تخممرغ در استان کرمانشاه تولید شود.
وی تعداد واحدهای پرورش مرغ تخمگذار استان را 23 واحد با ظرفیت 851 هزار قطعه دانست و گفت: هماکنون میزان تخممرغ تولیدی در استان کرمانشاه به اندازه نیاز مردم استان نیست.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بهبود وضعیت موجود و استفاده از همهی ظرفیتهای ایجاد شده و ایجاد و توسعه واحدهای پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار را از اقدامات موثر در راستای افزایش تولیدات در چشمانداز برنامه توسعه برشمرد.