internalMaster

پیش بینی تولید 34 هزار و 800 تن گوشت قرمز در کرمانشاه

1392/02/24

پیش بینی تولید 34 هزار و 800 تن گوشت قرمز در کرمانشاه

بهرام خانی میزان تولید گوشت قرمز در استان کرمانشاه را در سال گذشته 31 هزار و 800 تن دانست و  پیش بینی کرد میزان تولید گوشت قرمز در استان طي سال جاری به 34 هزار و 800 تن برسد.

 معاون بهبود تولیدات دامی استان کرمانشاه، جمعیت دامی استان کرمانشاه چهار و نیم میلیون واحد دامی است که از این رقم سه میلیون واحد دام سبک و یک و نیم میلیون واحد دامی سنگین نظیر گاو و گاومیش می باشد.

وی افزایش راندمان لاشه و بهبود مدیریت در واحد های پرورش دام را از جمله اقدامات لازم در راستای افزایش میزان تولیدات در چشم انداز برنامه توسعه عنوان کرد و ادامه داد: تامین نیاز های علوفه ای واحدهای پروار بندی، بهبود وضعیت جایگاه نگهداری دام و کمک به توسعه سیلو های ذرت علوفه ای از دیگر اقدامات در راستای افزایش میزان تولیدات گوشت قرمز استان در چشم اندار برنامه توسعه می باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه ایجاد و توسعه پرواربندی صنعتی، روستایی و عشایری و ایجاد و توسعه واحدهای پرورش گوسفند صنعتی و نیمه صنعتی را در راستای افزایش میزان تولیدات گوشت قرمز استان ضروری ارزیابی کرد.

وی  افزود:در حال حاضر در استان کرمانشاه 18کارخانه تولید خوراک دام فعال است که ظرفیت سالانه این واحد ها یک میلیون تن در سال می باشد.

کلمات کلیدی گوشت قرمز ، ذرت ، خوراك دام ، علوفه
بازدید 263