معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مرغداریهایی که شرایط تولید «مرغسبز» را دارند، 430 میلیون تومان اعتبار با بهره هفت درصد دریافت میکنند.
ابراهیم طغرلی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خلیج فارس، درخصوص فرایند پرورش و تولید مرغسبز در هرمزگان، افزود: تولید محصول سالم، رسالت سازمان جهاد کشاورزی استان است که درهمین راستا از سال 1389 تولید و پرورش مرغ بدون استفاده از آنتیبیوتیک و بهبود مدیریت پرورش در دستور کار قرار گرفت.
وی با اظهار اینکه در همین راستا اجرای پروژههایی مانند بهینه سازی سالنهای مرغداری و نصب داکت در راستای تولید مرغ سبز جهتدهی شده، اظهار کرد: تعداد 257 واحد مرغداری با ظرفیت 5 میلیون و 100 هزار جوجهریزی در هر دوره(45 روزه) در استان وجود دارد که شهرستان بندرعباس، بستک و میناب بیشترین میزان تولید مرغ سبز را به خود اختصاص دادهاند.
طغرلی بیان کرد: طبق برنامه پنجم توسعه مبنی بر تولید محصول سالم، سازمان جهاد کشاورزی بنا دارد در زمینه پرورش مرغ سبز میزان تولید را در سال جاری در ظرفیت و کشتار بالا افزایش دهد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان در خصوص روند بررسی و صدور مجوز تولید مرغسبز در استان تصریح کرد: نمونهها پس از طی مراحل آزمایشگاهی تایید یا عدم تایید آنها اعلام میشود که به همین جهت در هر نمونه که آنتیبیوتیک مشاهده شود، از طرح مرغ سبز خارج میشود اما اگر جواب آزمایش نشان دهنده عدم وجود آنتیبیوتیک باشد، مجوز کشتار در بسته بندی مرغ سبز را دریافت خواهد کرد و مرغدار مجاز به عرضه در بازار است.
وی اظهار کرد: مرغداریهایی که توان و شرایط تولید مرغسبز را در استان دارند، از طرف سازمان جهاد کشاورزی مجوز تولید همراه با نظارت سازمان و پرداخت 430 میلیون تومان با تسهیلات هفت درصد، واحدهای پرورش مرغ سبز را حمایت میکنند.
وی درخصوص تفاوت هزینه نگهداری پرورش مرغ سبز نسبت به مرغ معمولی گفت: هزینه نگهداری و پرورش مرغ سبز نسبت به مرغ معمولی 20 درصد گرانتر است و هر سالن ظرفیت پرورش 10 هزار جوجه را در استان دارد.
طغرلی در پایان بیان کرد: 40 درصد پرورش و تولید مرغ سبز در شهرستان بندرعباس و مابقی در شهرستانهای بستک، میناب و حاجیآباد انجام میشود.