internalMaster

تولید بیش از 30 درصد جوجه یک روزه گوشتی کشور در مازندران

1392/02/28

تولید بیش از 30 درصد جوجه یک روزه گوشتی کشور در مازندران

نگهدار در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: مازندران با داشتن حلقه های صنعت پرورش طیور، شامل تنها واحد لاین کشور ، 5 واحد مرغ اجداد ، 189 واحد مرغ مادر ، 2 هزار و 84 واحد مرغ گوشتی ، 35 واحد مرغ تخم گذار ، 37 واحد کارخانه جوجه کشی ، 44 کارخانه تولید دان و 17 کشتارگاه طیور صنعتی یکی از استان های اصلی و تاثیر گذار در این زمینه است .

وی افزود:با توجه به مزیت های خاص استان در این امر مهم،پارسال بیش از 384 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی با کبفیت مطلوب در جوجه کشی های استان تولید و در کشور توزیع شد که از این تعداد 283 و 300 میلیون قطعه مربوط به واحدهای مرغ مادر استان با میانگین هچ بیش از 82 درصد و به ارزش2 هزار و 717 میلیارد ریال است .

نگهدار گفت:پارسال با 118 میلیون و 345 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان مقدار 230 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ به ارزش بیش از 12 هزار و 650 میلیارد ریال (معادل 11 درصد تولید کشور) در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد و علاوه بر تامین نیاز مصرف شهروندان استان، مازاد تولید گوشت به سایر استان های کشور خصوصاً تهران صادر شد

کلمات کلیدی جوجه يك روزه ، مرغ لاين ، مرغ اجداد ، مرغ گوشتي ، مرغ تخمگذار
بازدید 392