رسول سبحانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در کاشان تعداد جوجهریزی مرغ در شهرستان کاشان در سال گذشته را 7 میلیون و 245 هزار و 955 قطعه جوجه مرغ اعلام کرد و اظهار داشت: با در نظر گرفتن میانگین سه کیلو برای هر قطعه مرغ در سال گذشته 22 هزار و 500 تن مرغ در شهرستان کاشان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
وی افزود: این میزان تولید مرغ در 210 واحد مرغداری فعال گوشتی در شهرستان کاشان تولید شده و علاوه بر مصرف داخل شهرستان 50 درصد گوشت تولیدی مرغ این شهرستان به استان قم و شهرهای همجوار صادر میشود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کاشان یادآور شد: در میان مرغداریهای فعال در شهرستان کاشان تعداد سه تا چهار واحد مرغداری در منطقه جوشقان و کامو به دلیل آب و هوای مناسب این منطقه در زمینه تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک فعالیت دارند.
به گفته وی شهرستان کاشان در استان اصفهان بنا به شرایط فصل و موقعیت زمان یکی از رتبههای اول تا سوم تولید مرغ در استان اصفهان را به خود اختصاص داده است.
سبحانی تعداد واحد فعال مرغداری در شهرستان کاشان را 254 واحد اعلام و عنوان کرد: از این تعداد واحد مرغداری فعال در شهرستان کاشان 210 واحد مرغداری گوشتی، 41 واحد مرغداری تخمگذار و سه واحد مرغداری مادر هستند.
وی با اشاره به اینکه در هر یک از واحدهای مرغداری شهرستان به طور متوسط 5 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند گفت: حدود یکهزار و 270 نفر به صورت مستقیم در 254 واحد مرغداری این شهرستان فعالیت دارند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کاشان از عدم آماده بودن زیرساختهای صنعت تولید گوشت مرغ در شهرستان کاشان به عنوان یکی از مشکلات این بخش نام برد و گفت: شهرستان کاشان در بخشهای کشتارگاهی، بستهبندی و توزیع گوشت مرغ نسبت به شهرهای دیگر ضعیفتر است.