internalMaster

جوجه‌ریزی 3 میلیون قطعه در 1255 واحد مرغداری گوشتی در آذربایجان‌شرقی

1392/04/17

جوجه‌ریزی 3 میلیون قطعه در 1255 واحد مرغداری گوشتی در آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، غفور عبدالهی صبح امروز در جلسه مدیران تشکل‌ها، اتحادیه‌ها و تعاونی‌های دام و طیور آذربایجان‌شرقی با رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اظهار کرد: با توجه به افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان در فروردین ماه سال‌ جاری به تعداد 2 میلیون و 891 هزار و 410 قطعه و در اردیبهشت سال جاری به تعداد 2 میلیون و 956 هزار و 575 قطعه، از نظر تولید و توزیع گوشت مرغ در ایام ماه رمضان هیچگونه مشکلی وجود ندارد.

وی با اشاره به حجم بالای جوجه‌ریزی و امکان مازاد بر مصرف بودن میزان تولید گوشت مرغ در استان افزود: نسبت به خرید و ذخیره‌سازی آن به قیمت تضمینی، اقدامات لازم توسط شرکت پشتیبانی امور دام انجام پذیرفته و تاکنون بیش از 268 هزار و 40 تن مرغ منجمد توسط این شرکت خریداری و ذخیره شده است.

عبدالهی با اشاره به تعادل رسیدن بازار در شرایط کنونی و امکان کاهش محسوس قیمت مرغ در بازار مصرف گفت: از نظر میزان این اقلام توزیعی، هیچگونه محدودیتی وجود نداشته و با توجه به کشش بازار مصرف مقدار توزیع آن می‌تواند در روزهای نزدیک به ماه رمضان افزایش یابد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه هم اینک هزار و 255 واحد مرغداری گوشتی در آذربایجان شرقی وجود دارد، ادامه داد: از این تعداد، 518 واحد دارای پروانه بهره‌برداری، 456 واحد دارای کارت شناسایی و 281 واحد غیرمجاز هستند که هم اکنون 75 درصد از این واحدها فعال هستند.

وی ظرفیت تولید سالانه مرغ گوشتی دارای پروانه بهره‌برداری استان را در سال 91 بیش از 7 میلیون 796 هزار و 688 قطعه و با میانگین ظرفیت 15 هزار قطعه برای هر واحد عنوان کرد و افزود: این در حالی است که این میزان در سال 80، کمتر از 3 میلیون و 906 هزار و 208 قطعه بوده است که باید گفت در طول یک دهه، ظرفیت تولید مرغ گوشتی استان 100 درصد افزایش یافته است.

کلمات کلیدی مرغداري گوشتي ، جوجه ريزي ، توليدات دامي
بازدید 350