internalMaster

تولید سالانه 64 هزار تن گوشت سفید در کردستان/ دامپروری مهمترین حوزه برای توسعه بخش کشاورزی

1392/04/24

تولید سالانه 64 هزار تن گوشت سفید در کردستان/ دامپروری مهمترین حوزه برای توسعه بخش کشاورزی
سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از تولید سالانه 64 هزار تن گوشت سفید مرغ در استان خبرداد و گفت: این میزان تا پیش از سال 84 تنها 16 هزار تن بود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم حسن نژاد صبح سه شنبه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان در سنندج با بیان اینکه بیش از نیاز مصرف استان گوشت سفید مرغ در کردستان تولید می شود، اظهار داشت: 40 درصد گوشت سفید تولیدی به خارج از استان صادر می شود.

وی با اشاره به اینکه تمامی حلقه های تولید طیور در استان کردستان موجود است، افزود: سالانه 30 میلیون قطعه جوجه تولید می شود که همین مسئله نشان دهنده ظرفیت مناسب تولید مرغ مادر در استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: ظرفیت های بالایی نیز در تولید خوراک دام و طیور در استان کردستان وجود دارد به طوری که سالانه 120 هزار تن تنها خوراک طیور در کردستان تولید می شود.

حسن نژاد بیان کرد: شش کشتارگاه صنعتی نیز در سطح استان کردستان راه اندازی شده که ظرفیت کشتار 13 هزار قطعه مرغ را در ساعت دارند.

دامپروری مهمترین حوزه برای توسعه بخش کشاورزی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دامپروری یکی از مهمترین و اثرگذارترین حوزه ها برای توسعه بخش کشاورزی در استان است، یادآور شد: بیش از سه میلیون و 800 هزار رای دام در کردستان موجود است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: سالانه بیش از 25 هزار تن گوشت قرمز نیز در استان کردستان تولید می شود که ظرفیت افزایش این تولیدات وجود دارد.

حسن نژاد با بیان اینکه سالانه 265 هزار تن شیر نیز در حوزه دامپروری در استان کردستان تولید می شود، افزود: ظرفیت تولید عسل نیز به هزار و 100 تن در سال رسیده است.

وی اظهار داشت: در مجموع ارزش تولیدات وامی استان کردستان در حوزه دامپروری و توسعه بخش کشاورزی بیش از 720 میلیارد تومان است.

کلمات کلیدی گوشت سفيد مرغ ، مرغ مادر ، جوجه ، عسل
بازدید 302