internalMaster

توليد سالانه بیش از 100 تن گوشت شترمرغ در آذربايجان شرقي

1392/04/24

توليد سالانه بیش از 100 تن گوشت شترمرغ در آذربايجان شرقي

جاوید بهروزین درگفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبريز،  واحدهاي فعال 100 قطعه بوده که از اين تعداد سالانه 30 تخم از هر شترمرغ و در مجموع سه هزار قطعه جوجه حاصل مي شود.

وي تصريح کرد: از مجموع 7 واحد فعال پرورش شترمرغ در استان، 5 واحد فعال و 2 واحد غيرفعال هستند.

بهروزین ادامه داد: سه هزار جلد چرم به مساحت 2/1 مترمربع، هزار عدد تخم شترمرغ و 4500 کيلوگرم روغن استحصالي از ديگر توليدات پرورش دهندگان شترمرغ در استان است.

مدیر امور طیور و ساير ماکيان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: واحدهاي فعال پرورش شترمرغ در شهرستان هاي آذرشهر، مراغه و شبستر داير شده اند.

بهروزین تاکید کرد: عدم حمايت ارگان هاي ذي ربط، بالا بودن قيمت گوشت، بالا بودن هزينه هاي توليد، نبود مراتع به منظور کاستن هزينه هاي خوراک و پايين بودن فرهنگ مصرف را مي توان از مهم ترين مشکلات پرورش شترمرغ در استان قلمداد نمود

کلمات کلیدی شتر مرغ ، خوراك
بازدید 259