internalMaster

قاچاق و کشتار دام‌های مولد عامل اصلی کمبود گوشت قرمز

1392/05/29

قاچاق و کشتار دام‌های مولد عامل اصلی کمبود گوشت قرمز

اصغر پورباطنی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان در مورد وضعیت گوشت در بازار اظهار داشت: از ابتدای ماه رمضان قیمت گوشت تغییری نداشته  و با همان روال قبلی توزیع می‌شود.

این مسئول گفت: با توجه به افزایش تولید گوشت در فصل بهار کمبودی در این زمینه نداریم و در حال حاضر گوشت به میزان کافی در بازار موجود است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با اشاره به افزایش قیمت علوفه و نهاده‌های دامی تاکید کرد: با آغاز فصل زمستان علوفه دام کاهش پیدا می‌کند و این امر سبب بالا رفتن قیمت گوشت می‌شود.

وی در واکنش به شایعه ‌هایی مبنی بر شیوع بیماری‌های دامی در فصل گرما اضافه کرد: با توجه به گرمای بی سابقه هوا هیچ‌گونه بیماری دامی از سوی دامداری‌ها و کشتارگاه‌ها گزارش نشده و تمام تلاش‌ها برای پیشگیری از شیوع بیماری‌های دامی شده است.

پورباطنی قیمت گوشت را نسبت به اقلام دیگر مناسب دانست و بیان داشت: قیمت گوشت نسبت به اقلام دیگر مناسب است، اما امیدواریم قیمت‌ها باز هم کاهش داشته باشد تا قدرت خرید مردم افزایش و بازار از رکود کنونی خارج می‌شود.

این مسئول اضافه کرد: در حال حاضر قیمت گوشت گوسفندی کیلویی 24 هزار تومان و گوشت مخلوط گوساله کیلویی 27 هزار تومان است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با اشاره به عامل اصلی افزایش قیمت گوشت تاکید کرد: کشتار دام‌های مولد و قاچاق دام زنده به کشور‌های مرزی از عوامل اصلی افزایش قیمت گوشت و کمبود آن است که با جلوگیری‌ها و اقداماتی که صورت گرفت تا حدودی مانع از کاهش دام شد.

وی نوسانات نرخ دلار بر قیمت گوشت برزیلی منجمد وارداتی را یکی دیگر از دلایل گرانی گوشت گوساله اعلام کرد و متذکر شد: از دو ماه گذشته به دلیل کاهش ورود گوشت گوساله برزیلی، قیمت گوساله بومی هم به تبع افزایش داشته است.

پورباطنی با اشاره به کمبود آذوقه و خشکسالی‌های متوالی پیش آمده در استان اصفهان اذعان داشت: بسیاری از دامداران به دلیل خشکسالی و نبود آذوقه و علوفه گاو‌های شیرده خود را می‌کشتند، چرا که در شرایط فعلی کشتار دام زنده از نگهداری آن به صرفه‌تر است.

کلمات کلیدی علوفه , گاوهای شیرده , گوساله , دامداری , نهاده دامی
بازدید 296