internalMaster

افزايش 10 درصدي توليد گوشت شترمرغ در 2 استان کشور

1392/06/03

افزايش 10 درصدي توليد گوشت شترمرغ در 2 استان کشور

امسال بیش از 200 تن گوشت شتر مرغ در اصفهان دومین تولید کننده این نوع گوشت درکشور تولید شد.
استان اصفهان پس از استان مرکزی دومین تولید کننده گوشت بوقلمون درکشور است و 20 درصد از گوشت شتر ‌مرغ کشور در این استان تولید می‌شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان امروز گفت : هم اکنون حدود پنج هزار و 290 قطعه شتر‌مرغ ثبت شده در استان وجود دارد که حدود 2 هزار و 328 قطعه از این شترمرغ‌ها مولد هستند و بقیه شتر مرغ‌های پرواری و گوشتی است.
آقای نجفی افزود : 53 واحد پرورش گوشت شترمرغ در اصفهان فعالیت می کنند و شهرستانهای اصفهان و نجف آباد عمده تولید کنندگان گوشت شترمرغ در این استان هستند.
وی تولید گوشت شتر مرغ را در این مدت 10 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال اعلام و پیش بینی کرد تا پایان امسال 650 تن از این نوع گوشت در این استان تولید شود.
پارسال 600 تن گوشت بوقلمون در اصفهان تولید شد.
گوشت شترمرغ به لحاظ شکلی و طعم همانند گوشت گوساله اما دارای کلسترول بسیار کم است.
همچنین با تولید 4 و نیم تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی میزان تولید این گوشت 10 درصد افزایش یافته است .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ارزش ریالی این محصول را 1350 میلیون ریال اعلام کرد و گفت : تعداد واحدهای پرورش شترمرغ استان 6 واحد و تعداد شترمرغ موجود در این واحدها 326 قطعه مولد و 700 قطعه پرواری می باشد .
هادربادی میزان درامد حاصل از تولید گوشت شترمرغ را به ازی هر قطعه حدود 2 میلیون ریال اعلام کرد .
وی افزود : مازاد بر مصرف تولید این گوشت به استانهای تهران ، فارس و خراسان رضوی ارسال می شود .
هادربادی استفاده نکردن از محصولات فرعی این پرنده را از مهمترین مشکلات پرورش دهندگان شترمرغ برشمرد.

کلمات کلیدی شتر مرغ
بازدید 390