internalMaster

مولتي آنزيم

مولتي آنزيم

افزودن آنزیم ها به جیره غذایی موجب بهبود قابلیت هضم جیره  و کاهش اثرات منفی این مواد غیر قابل هضم بر روی وسکوزیته مواد گوارشی شد. هضم طبیعی نیازمند حرکات یکنواخت و بدون توقف آنزیم ها، سوبستراها و وحصولات هضمی در میان مواد گوارشی و به ویژه سطح جذب گوارش دارد.لازم است در جیره های بر پایه جو یا چاودار از مولتی آنزیم جهت تسریع قابلیت هضم استفاده شود. از آنزیم های رایج در جیره غذایی می توان به گزیلاناز ها، آرابینوگزیلانازها، پروتئاز، لیپاز و کربوهیدراتاز اشاره کرد.

کلمات کلیدی
بازدید 989
نویسنده