ال كارنیتین به عنوان یك شبه ویتامین نقش مهمی در حمایت از فعالیتهای متابولیسمی بدن دارد. این ماده بعنوان یك حامل نقش مهمي را در انتقال چربي هاي بدن ايفا ميكند. وظیفه اصلی کارنیتین در بدن کمک به سوخت و ساز وتبدیل غذا به انرژی می باشد. کارنیتین این عمل را از طریق انتقال اسیدهای چرب بلند زنجیره به داخل میتوکندری ها ها جهت بتااکسیداسیون آنها انجام می دهد. اضافه نمودن ال -كارنیتین به میزان بیش از ۲۵ میلی گرم در هر كیلو گرم خوراك طیور موجب افزایش بازده عضله سینه ، افزایش چربی عضلات و نیز كاهش چربی محوطه بطنی گردید . نتایج حاصل از مطالعات دلالت بر این دارد كه ال كارنیتین می تواند موجب كاهش چربی زیر پوستی بواسطه كاهش فعالیت آنزیمهای مربوطه و نیز افزایش چربی بین عضلات بواسطه كاهش فعالیت آنزیم پالمیتویل ترانسفراز(Palmitoyltransperase - I )عضلات سینه دارد .