internalMaster

ترئونين

ترئونين

جیره های طیور با مکمل اسید آمینه ی سنتتیک می توانند بالانس اسید آمینه را بهبود بخشند و سطوح پروتئین خام مصرفی را کاهش دهند ترئونين به عنوان سومين اسيدآمينه محدودكننده در جيره طيور (بر پايه ذرت و كنجاله سويا) بوده و مكمل سازي آن در جيره به منظور كاهش پروتئين خام جيره امكان پذير خواهد بود.آزمایشات پیوسته ثابت کرده اند که افزیش لیزین و متیونین در جیره های طیور گوشتی در کاهش سطوح پروتئین خام موفق است بدون اینکه اثر معکوس روی عملکرد طیور گوشتی داشته باشد . در تنظيم جيره براي جوجه هاي گوشتي در شرايط تجاري، سطح ترئونين بايد مورد توجه قرار گيرد؛ زيرا مازاد آن هزينه بر است و كمبود آن كارائي كل اسيد آمينه هاي گوگرددار و استفاده از ليزين را كاهش مي دهد به علاوه، به صورت تئوری پروتین خام (cp) را تا جایی می توان کاهش داد که نیاز طیور به پروتئین و اسید آمینه به طور متعادل تامین شود. نتایج به دست آمده نشان می دهد که کاهش دادن سطح پروتئین خام (cp) در جیره زمانی موثر است که ما نیازهای طیور به اسید آمینه ها به خصوص اسید آمینه های ضروری (EAA) را بدانیم .برای طیوری که با جیره ذرت و سویا تغذیه می شوند، اسید آمینه ی ترئونین سومین اسید آمینه محدود کننده است. احتياجات ترئونين در جوجه هاي گوشت ي در سنين مختلف متغير مي باشد. عواملي نظير درصد پروتئين خام جيره، نژاد، سن وجنس پرنده و مواد اصلي تشكيل دهنده جيره مي توانند بر احتياجات ترئونين تأثير بگذارند از اثرات و مزایای استفاده از ترئونین در جیره طیور میتوان به تعدیل رشد ، افزایش وزن، افزایش رشد پرها،  افزایش وزن غده بورس فابریسیوس  و افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن و بهبود در ضریب تبدیل غذایی اشاره کرد.

کلمات کلیدی
بازدید 1346
نویسنده