internalMaster

پودر پسته

پودر پسته

بقایای پسته مجموعه موادی است که در هنگام فرایند پوست گیری از پسته تازه در پشت دستگاه مخصوص پوستگیری به عنوان ضایعات انباشته می شود و ترکیبات آن بطور تقریبی شامل 83درصد پوسته نرم خارجی ، 3.7درصد برگ ، 13درصد خوشه بعلاوه 0.3 درصد مغز و پوسته استخوانی می باشد. پوست سبز پسته به دلیل دارا بودن 11درصد پروتئین و 55درصد قندهای احیا و بالغ بر 4425 کالری انرژی در هر گرم میتواند به عنوان خوراکی مناسب و ارزان برای دام مورد استفاده قرار گیرد.

کلمات کلیدی
بازدید 1291
نویسنده