ویتامین C از نظر شیمیایی به عنوان اسید L-آسکوربیک شناخته شده است. ویتامین ث ، ترکیبی بی رنگ، بلوری و محلول در آب با خواص اسیدی و احیاکنندگی قوی است. ویتامین C، در محلول اسیدی در برابر حرارت مقاوم بوده، اما در حضور مواد قلیایی به راحتی تجزیه میشود. تخریب این ویتامین در معرض نور تسریع میگردد. میوه های مرکبات و گیاهان سبز پر برگ منابعی شناخته شده از ویتامین هستند. اسید اسکوربیک مصنوعی به صورت تجاری در دسترس است. از آنجا که حیوانات مزرعه قادر به ساخت این ویتامین هستند، به طور معمول علائم کمبود در آنها ظاهر نمیشوند. با وجود این، پیشنهاد شده است که تحت شرایطی مانند وجود تنش محیط در طیور، نیاز به اسید آسکوربیک بیش از میزانی خواهد بود که بتواند به وسیله ساخت طبیعی در بافتهاتأمین گردد و در این حالت ممکن است استفاده از یک مکمل جیره ای سودمند باشد.