internalMaster

شیر خشک

شیر خشک

نسبت مخلوط سازی استاندارد افزودن یک کیلوگرم پودر در 9-8 لیتر آب گرم شده می باشد. بهترین دمای آب برای آماده سازی 60-45 درجه سانتی گراد می باشد. بهتر است ابتدا مقداری پودر را در یک سطل تمیز با یک تا دو برابر حجم آب مخلوط کرده و کاملاً بهم بزنیم تا محلول کاملاً یکنواخت و غلیظ حاصل شود . سپس با افزودن آب تا میزان ذکر شده بالا ، شیر ماده مصرف تهیه گردد . فاصله زمانی آماده سازی تا مصرف ، و درجه حرارت محیط دو عامل مهم کارآیی مطلوب این پودرها می باشند به طوری که دمای شیر در هنگام خوردن گوساله از حدود 40- 37 درجه سانتی گراد نباید کمتر باشد . برای بازدهی بهتر ، لازم است دمای آب در زمان مخلوط کردن در فصل تابستان حداقل 45 درجه سانتی گراد و در فصول دیگر حداقل 60- 55 درجه سانتی گراد باشد .

کاربرد:

بدون شک بهترین روش خوراندن شیر جایگزین به گوساله ها استفاده از دستگاههای اتوماتیک شیرخوران است. این دستگاهها شیر جایگزین را با دما و فشار ثابت به تمام گوساله ها می رسانند . گوساله با میک زدن یکنواخت سر پستانک این دستگاهها ، مقدار شیر مورد نیاز را دریافت می کند . با توجه به آنکه عمل مکیدن اثر بسیار خوبی بر روی افزایش اشتها، هضم، اتساع و رشد چهار معده و نهایتاً جذب و بازدهی شیر جایگزین دارد ، استفاده از این دستگاهها ، در تمام گاوداری هایی که امکان اقتصادی و فنی نصب آنها را دارند توصیه می شود .


آنالیز : شير خشك  کشور : در سراس دنيا رنگ : پودر سفيد
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  93.00 نشاسته  1.00
پروتئین خام  37.00 قند  46.00
الیاف خام  1.00 فسفر کل  1.30
روغن(EE)  1.00 ال لیزین  0.55
فسفر قابل استفاده  1.20 لیزین کل  2.50
DCP  33.00 متیونین  0.80
MER  13.50 متیونین+سیستئین  1.30
MEP  11.00 ترئونین  1.20
خاکستر  8.50 دی ال متیونین  0.15
جیره : شيرخشك
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  10.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  0.00% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  0.00% طیور والد  0.00%
بره  0.00% تخم گذار  0.00%
میش  0.00% جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی  10.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر      
کلمات کلیدی
بازدید 1020
نویسنده