internalMaster

جوش شيرين

جوش شيرين

جوش شیرین یا بی‌کربنات سدیم با فرمول NaHCO۳ یکی از نمک های سدیم در ترکیب با اسید کربنیک است که تنها یک هیدروژن اسیدی این ترکیب با سدیم جایگزین شده‌است. این ترکیب، بی‌بو و بی‌طعم است که کمی دارای خاصیت بازی است و به صورت پودر سپید یا بلورین است. بی‌کربنات جاذب رطوبت و بوگیر است.

كاربرد:

این فرآورده برای حفظ وثبات و پایداری pH شکمبه ایده آل است. این ماده از طریق افزایش قدرت بافری می تواند چربی شیر را افزایش دهد.در جیره های طیور به منظور تامین سدیم (بدون کلر)مورد استفاده قرار می گیرد و بدین ترتیب احتمال مرطوب شدن بستر کاهش می یابد.خوشخوراکی آن متوسط بوده و اگر به میزان زیاد مصرف شود باید همراه با دیگر مواد غذایی باشد.

کلمات کلیدی
بازدید 937
نویسنده