معمولاً عدس برای تغذیه انسان کشت میشود، اما عدسهایی که از استاندارد پایینی برای مصرف انسان برخوردارند برای تغذیه حیوانات مورد استفاده قرار میگیرند. علاوه بر این از سبوس عدس نیز در تغذیه حیوانات استفاده میشود.
کاربرد:
این محصول به خوبی قابل نگه داری است. ترکیب عدس اغلب نزدیک به لوبیاها یا نخودها در نظر گرفته میشود. عدس یک منبع پروتئینی محسوب میگردد.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 88.00 | نشاسته | --- |
پروتئین خام | 29.00 | قند | --- |
الیاف خام | 4.00 | فسفر کل | 0.30 |
روغن(EE) | 1.70 | ال لیزین | --- |
فسفر قابل استفاده | 0.20 | لیزین کل | 1.90 |
DCP | --- | متیونین | 0.50 |
MER | 4.00 | متیونین+سیستئین | 0.70 |
MEP | --- | ترئونین | 1.20 |
خاکستر | 3.00 | دی ال متیونین | --- |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 5.00% | جوجه | 5.00% |
گاو شیری | 10.00% | جوجه گوشتی | 5.00% |
گاو گوشتی | 12.00% | طیور والد | 5.00% |
بره | 5.00% | تخم گذار | 7.50% |
میش | --- | جیره پایانی | 10.00% |
شیرخوارگی | 5.00% | جیره رشد | 10.00% |
جایگزین شونده شیر | 7.50% |