از خانواده گیاهان دانه ای با نام علمی lupines spp بوده و در این نوع باقلا میزان دانه تلخ کم است. از نظر زراعی باقلای مصری به عنوان یک محصول بینابینی کشت میگردد. هم واریته های شیرین این محصول و هم واریته هایی که خوش خوراک نیستند، وجود دارند.
کاربرد:
آلکالوئیدها در واریته های تلخ وجود داشته و سمی هستند، اما در واریته های جدید عموما مشکلی از این نظر وجود ندارد. چون سطح الیاف آن بالاست، لذا توسط حیوانات تک معده ای جوان به آسانی هضم میگردد. به طور کلی همانند دیگر بقولات میزان لیزین و متیونین آن کم است.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 99.50 | نشاسته | 0.00 |
پروتئین خام | 28.00 | قند | 0.00 |
الیاف خام | 0.00 | فسفر کل | 0.00 |
روغن(EE) | 0.00 | ال لیزین | 0.00 |
فسفر قابل استفاده | 0.00 | لیزین کل | 0.00 |
DCP | 236.00 | متیونین | 0.00 |
MER | 0.00 | متیونین+سیستئین | 0.00 |
MEP | 0.00 | ترئونین | 0.00 |
خاکستر | 1.00 | دی ال متیونین | 0.00 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 7.50% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 12.50% | جوجه گوشتی | 5.00% |
گاو گوشتی | 15.00% | طیور والد | 7.50% |
بره | 2.50% | تخم گذار | 7.50% |
میش | --- | جیره پایانی | 7.50% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 0.00% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |