internalMaster

باقلای مصری

باقلای مصری

از خانواده گیاهان دانه ای با نام علمی lupines spp بوده و در این نوع باقلا میزان دانه تلخ کم است. از نظر زراعی باقلای مصری به عنوان یک محصول بینابینی کشت می‌گردد. هم واریته های شیرین این محصول و هم واریته هایی که خوش خوراک نیستند، وجود دارند.

کاربرد:

آلکالوئیدها در واریته های تلخ وجود داشته و سمی هستند، اما در واریته های جدید عموما مشکلی از این نظر وجود ندارد. چون سطح الیاف آن بالاست، لذا توسط حیوانات تک معده ای جوان به آسانی هضم می‌گردد. به طور کلی همانند دیگر بقولات میزان لیزین و متیونین آن کم است.

آنالیز : بافلای مصری  کشور : استراليا و اورپا و جنوب شرقي آسيا رنگ : پولكها يا پودر خاكستري يا كرم رنگ
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  99.50 نشاسته  0.00
پروتئین خام  28.00 قند  0.00
الیاف خام  0.00 فسفر کل  0.00
روغن(EE)  0.00 ال لیزین  0.00
فسفر قابل استفاده  0.00 لیزین کل  0.00
DCP  236.00 متیونین  0.00
MER  0.00 متیونین+سیستئین  0.00
MEP  0.00 ترئونین  0.00
خاکستر  1.00 دی ال متیونین  0.00
جیره : باقلاي مصري
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  7.50% جوجه  0.00%
گاو شیری  12.50% جوجه گوشتی  5.00%
گاو گوشتی  15.00% طیور والد  7.50%
بره  2.50% تخم گذار  7.50%
میش  --- جیره پایانی  7.50%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 2495
نویسنده