internalMaster

اوره

اوره

واكنشهاي مختلفي كه در داخل سلول انجام مي‌گيرد به تشكيل تركيبات زايد در سلول منتهي مي‌شود. خروج اين تركيبات از سلول باعث تغيير تركيب و خواص محيط اطراف سلول مي‌شود و به تدريج آن را براي ادامه زندگي نامساعد مي‌باشد. در اثر تخريب اسيدهاي آمينه كه طي آن گروه يا گروههاي آمين، اسيد آمينه طبيعي بدن موجودات طي اكسايش برداشته مي‌شوند و در صورتي كه جهت سنتز تركيبات نيتروژن‌دار جديد يا در ساير كنش و واكنشهاي متابوليسمي ياخته به مصرف نرسند مجتمع شده و به شكل قابل ترشح درمي‌آيند.

آنالیز : اوره  کشور : در حد وسيعي از اروپا،امريكا و امريكاي جنوبي  رنگ : گرانولهاي سفيد تا خاكستري
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  99.50 نشاسته  0.00
پروتئین خام  280.00 قند  0.00
الیاف خام  0.00 فسفر کل  0.00
روغن(EE)  0.00 ال لیزین  0.00
فسفر قابل استفاده  0.00 لیزین کل  0.00
DCP 236.00 متیونین  0.00
MER  0.00 متیونین+سیستئین  00.0
MEP  0.00 ترئونین  0.00
خاکستر  1.00 دی ال متیونین  0.00
جیره : اوره
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  0.00% جوجه  0.00%
گاو شیری  0.02% جوجه گوشتی  0.00%
گاو گوشتی  0.02% طیور والد  0.00%
بره  0.00% تخم گذار  0.00%
میش  0.01% جیره پایانی  0.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    

از اوره خوراکی می توان به منظور حفظ و نگه داری دانه های مرطوب استفاده نمود. خوشخوراکی این ماده غذایی پایین است. هنگام تنظیم جیره باید به میزان کل ترکیبات ازته غیر پروتئینی که به مصرف تغذیه نشخوارکنندگان خواهد رسید توجه نمود، زیرا این ترکیبات می توانند به سهولت باعث مسمومیت آمونیاکی گردند.

کلمات کلیدی
بازدید 1012
نویسنده