internalMaster

سويا

سويا

سویا یکی از بقولات است.روغن استخراج شده از دانه های سویا یکی از مهم‌ترین انواع روغنها است . این روغن حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی است و به همین دلیل از آن نمیتوان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد.

كاربرد:

سويا حاوى حدود 35 تا 40 درصد پروتئين و 18 تا 21 درصد چربى است وبه منظور توليد روغن و کنجاله توليد و فرايند مى شود. با حرارت دادن به سويا کيفيت آن بهتر شده بازدارنده تريپسين غيرفعال شده و متيونين بهتر در دسترس قرار مى گيرد با وجود اين مى بايست دقت شود که حرارت زياد به ليزين و احتمالا اسيدهاى آمينه ضرورى ديگر صدمه رساند يا آنها را از دسترس خارج سازد ولى به طور کلى بيشتر تحقيقات بر اين نظر تاکيد داشته که کنجاله سويا براى حداکثر کيفيت پروتئين مى بايست حرارت مناسبى ديده باشند کنجاله سويا نسبت به دانه غلات ، کلسيم و فسفر غنى ترى دارد اما در صورتى که در جيره طيور در حال رشد يا مرغهاى تخمگذار ،جانشين پروتئين حيوانى شود لازم است جيره غذايى مجددا ازلحاظ کلسيم و فسفر تنظيم گردد. بيشترين اهميت کنجاله سويا مربوط به پروتئين آن است.

آنالیز : سويا کشور : انگلستان و سراسر دنيا  رنگ : زرد طلايي كمرنگ
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  89.00 نشاسته  3.70
پروتئین خام  40.00 قند  8.30
الیاف خام  6.00 فسفر کل  0.50
روغن(EE)  20.50 ال لیزین  1.10
فسفر قابل استفاده  0.250 لیزین کل  2.80
DCP  38.00 متیونین  0.60
MER  16.10 متیونین+سیستئین  1.10
MEP  16.90 ترئونین  1.50
خاکستر  5.50 دی ال متیونین  0.40
جیره : سويا
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  10.00% جوجه  20.00%
گاو شیری  15.00% جوجه گوشتی  25.00%
گاو گوشتی  15.00% طیور والد  20.00%
بره  --- تخم گذار  20.00%
میش  --- جیره پایانی  10.00%
شیرخوارگی  20.00% جیره رشد  15.00%
جایگزین شونده شیر  20.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 1308
نویسنده