كنجاله تخم پنبه يك محصول فرعي حاصل از توليد روغن است كه از طريق فشردن دانه پنبه و جداسازي روغن آ ن به دست مي آيد.
كاربرد:
يكي از مواد غذايي مورد مصرف در پرورش دام و طيور پس از كنجاله سويا و ذرت كنجاله تخم پنبه است اين كنجاله از نظر مقدار پروتئين در سطح متوسطي قرار دارد.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 95.00 | نشاسته | 1.50 |
پروتئین خام | 24.00 | قند | 6.50 |
الیاف خام | 27.00 | فسفر کل | 0.75 |
روغن(EE) | 20.10 | ال لیزین | --- |
فسفر قابل استفاده | 0.35 | لیزین کل | 1.60 |
DCP | 18.50 | متیونین | 0.60 |
MER | 15.00 | متیونین+سیستئین | 1.50 |
MEP | 9.70 | ترئونین | 1.30 |
خاکستر | 6.5 | دی ال متیونین | 1.14 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 5.00% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 15.00% | جوجه گوشتی | 0.00% |
گاو گوشتی | 20.00% | طیور والد | 0.00% |
بره | 5.00% | تخم گذار | 0.00% |
میش | *** | جیره پایانی | 2.50% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 0.00% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |