internalMaster

کنجاله تخم پنبه

کنجاله تخم پنبه

كنجاله تخم پنبه يك محصول فرعي حاصل از توليد روغن است كه از طريق فشردن دانه پنبه و جداسازي روغن آ ن به دست مي آيد.

كاربرد:

يكي از مواد غذايي مورد مصرف در پرورش دام و طيور پس از كنجاله سويا و ذرت كنجاله تخم پنبه است اين كنجاله از نظر مقدار پروتئين در سطح متوسطي قرار دارد.

 


آنالیز :كنجاله تخم پنبه  کشور :آمريكا و روسيه و چين و هندوستان و برزيل و آرژانتين  رنگ : خوراك اليافي و روغني قهوه اي تا زرد
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک 95.00 نشاسته 1.50
پروتئین خام 24.00 قند 6.50
الیاف خام  27.00 فسفر کل 0.75
روغن(EE)  20.10 ال لیزین  ---
فسفر قابل استفاده 0.35 لیزین کل  1.60
DCP 18.50 متیونین  0.60
MER  15.00 متیونین+سیستئین  1.50
MEP  9.70 ترئونین  1.30
خاکستر  6.5 دی ال متیونین  1.14
جیره : كنجاله تخم پنبه
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  5.00% جوجه 0.00%
گاو شیری  15.00% جوجه گوشتی 0.00%
گاو گوشتی  20.00% طیور والد 0.00%
بره  5.00% تخم گذار 0.00%
میش  *** جیره پایانی 2.50%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  0.00%
جایگزین شونده شیر  0.00%    

 

کلمات کلیدی
بازدید 2867
نویسنده