مقدمه:
از دانههاى آفتابگردان پوست کنده پس از روغنکشى بهدست مىآيد. در کشور شوروى سابق و کشورهاى اروپاى شرقى به مقدار وسيع توليد و در جيرههاى غذائى دام و طيور و ماهى مورد استفاده قرار مىگيرد.
كاربرد:
ترکیب کنجاله آفتابگردان کاملاً به فرایند پوست گیری دانه های آفتابگردان مربوط می شود. این کنجاله هنگامی که با کنجاله سویا مخلوط شود خوراک مناسبی برای دام خواهد بود.
آنالیز | استاندارد | آنالیز | استاندارد |
---|---|---|---|
ماده خشک | 88.00 | نشاسته | 1.50 |
پروتئین خام | 36.00 | قند | 6.00 |
الیاف خام | 23.00 | فسفر کل | 1.20 |
روغن(EE) | 2.00 | ال لیزین | 0.70 |
فسفر قابل استفاده | 0.35 | لیزین کل | 1.20 |
DCP | 28.00 | متیونین | 1.00 |
MER | 9.50 | متیونین+سیستئین | 1.40 |
MEP | 7.10 | ترئونین | 1.40 |
خاکستر | 7.00 | دی ال متیونین | 0.25 |
گونه های مختلف | درصد | گونه های مختلف | درصد |
---|---|---|---|
گوساله | 2.50% | جوجه | 0.00% |
گاو شیری | 2.50% | جوجه گوشتی | 5.00% |
گاو گوشتی | 2.50% | طیور والد | 10.00% |
بره | 2.50% | تخم گذار | 10.00% |
میش | --- | جیره پایانی | 5.00% |
شیرخوارگی | 0.00% | جیره رشد | 2.50% |
جایگزین شونده شیر | 0.00% |