internalMaster

کنجاله آفتابگردان

کنجاله آفتابگردان

مقدمه:

از دانه‌هاى آفتاب‌گردان پوست کنده پس از روغن‌کشى به‌دست مى‌آيد. در کشور شوروى سابق و کشورهاى اروپاى شرقى به مقدار وسيع توليد و در جيره‌هاى غذائى دام و طيور و ماهى مورد استفاده قرار مى‌گيرد.

كاربرد:

ترکیب کنجاله آفتابگردان کاملاً به فرایند پوست گیری دانه های آفتابگردان مربوط می شود. این کنجاله هنگامی که با کنجاله سویا مخلوط شود خوراک مناسبی برای دام خواهد بود.

آنالیز : كنجاله آفتابگردان  کشور : كشورههاي نيمه گرمسيري و معتدل  رنگ : خوراك پلتي به رنگ خاكستري تا تيره
آنالیزاستانداردآنالیزاستاندارد
ماده خشک  88.00 نشاسته  1.50
پروتئین خام  36.00 قند  6.00
الیاف خام  23.00 فسفر کل  1.20
روغن(EE)  2.00 ال لیزین  0.70
فسفر قابل استفاده  0.35 لیزین کل  1.20
DCP  28.00 متیونین  1.00
MER  9.50 متیونین+سیستئین  1.40
MEP  7.10 ترئونین  1.40
خاکستر  7.00 دی ال متیونین  0.25
جیره : كنجاله آفتابگردان
گونه های مختلفدرصدگونه های مختلفدرصد
گوساله  2.50% جوجه  0.00%
گاو شیری  2.50% جوجه گوشتی  5.00%
گاو گوشتی  2.50% طیور والد  10.00%
بره  2.50% تخم گذار  10.00%
میش  --- جیره پایانی  5.00%
شیرخوارگی  0.00% جیره رشد  2.50%
جایگزین شونده شیر  0.00%    
کلمات کلیدی
بازدید 1840
نویسنده